ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω απο 1300 νέα στελέχη του ΚΙΝΑΛ αναλαμβάνουν καθήκοντα

Το Κίνημα Αλλαγής πραγματοποίησε συνέδριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Φάληρο, Πειραιάς, Σάββατο 30 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πλήρης σύνθεση των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής καθώς και οι γραμματείς κάθε τομέα. Η συγκρότηση τους κράτησε αρκετές εβδομάδες και η τελική λίστα εγκρίθηκε από τη Κ.Ε στη χθεσινή συνεδρίασή της.

Το κύριο καθήκον των Τομέων αφορά στην προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν. «Ασκούμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Στο νέο σχήμα Τομέων εντάσσονται περισσότερα από 1.300 στελέχη του κόμματος. Επισημαίνεται ότι, στα πλαίσια του επιμέρους σχεδιασμού του κάθε Τομέα, θα αξιοποιηθεί κάθε διαθεσιμότητα και άλλων στελεχών να συμμετάσχουν. Για τη συγκρότηση των Τομέων Πολιτικής, αξιοποιήθηκαν ιδιαίτερα οι αυτοπροτάσεις των στελεχών, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στην ανοιχτή πλατφόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στους Τομείς, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το σύνολο των στελεχών και μελών του Κινήματος Αλλαγής.

Οι συνθέσεις των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής παρατίθενται αναλυτικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://kinimaallagis.gr/tomeis/

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Παπανδρέου: "Με το ν/σ για τις διαδηλώσεις, τιμωρείτε τον ειρηνικό διαδηλωτή και ευνοείτε τον προβοκάτορα".

Mε μια ομιλία με έντονη συναισθηματική αναφορά στο…
Read more
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Χρήσιμος" γίνεται κανείς όταν προσπαθεί να διασφαλίσει το συμφέρον του αδύναμου με Δημοκρατικά μέσα." Του Π.Ζαρογουλίδη.

Γράφει ο Παναγιώτης Ζαρογουλίδης. Η δυναμική…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χριστοδουλάκης: "Στο δίλημμα αρεστοί ή χρήσιμοι, το Κίνημα Αλλαγής πήρε απόφαση δημοκρατικής ηθικής!"

Άρθρο του Μανώλη Χριστοδουλάκη, Γραμματέα Κινήματος…
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος:"Υπάρχει ανάγκη εθνικής ενότητας"

Worth reading...