ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Οι προτάσεις μας για ΠτΔ

Γεννηματά: Σημίτης, Βενιζέλος και Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠτΔ

Την άποψή της πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη και πως τις προϋποθέσεις πληρούν και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, απαντώντας σε ερώτηση για την ανάληψη της πρωθυπουργίας στη Φινλανδία από μία νέα γυναίκα, την οποία η κυρία Γεννηματά χαιρέτισε θερμά, έδωσε αφορμή για σχόλια σχετικά με το αν θα μπορούσε η ίδια να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Η κυρία Γεννηματά δήλωσε αποκλειστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είμαι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και για αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη. Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι αυτή την θέση γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα»

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Μάντζος για υπόθεση Novartis:"Καταλύθηκε το κράτος δικαίου"

Διαβάστε την ανάρτηση του Δ/ντη της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κεγκέρογλου: "Συντονισμένη και ύποπτη η στάση των 2 προστατευόμενων μαρτύρων"

Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα της…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόψεις: " Ο Σοσιαλισμός του τότε στην Ελλάδα του σήμερα"

Άρθρο του Γιάννη Παπαϊακώβου Ο Σοσιαλισμός του τότε…
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75%
ΔΙΕΘΝΗΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ελλάδα έχει τις υψηλότερες αμυντικές δαπάνες -Πόσα χρήματα πήγαιναν στην Αμυνα πριν από την κρίση, κατά τη διάρκειά της και τώρα

Worth reading...