ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Αρκετά πια με την ανοχή στον Ερντογάν

Το ότι η Ευρώπη θα πρέπει να στηρίξει την Ελλάδα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα τόνισε η Φώφη Γεννηματά από τις Βρυξέλλες και την Προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

«Η Ευρώπη έχει υποχρέωση να σταθεί δίπλα μας, να σταθεί απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα. Αρκετά πια με την ανοχή στον Ερντογάν με τους εκβιασμούς του και με την πειρατεία που επιχειρεί αυτήν τη στιγμή», σημείωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Γεννηματά: «Ζητώ έμπρακτη συμπαράσταση»
«Οι Ελληνες είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά, τονίζοντας πως: «Από την ΕΕ και από τους αρχηγούς των σοσιαλιστικών κομμάτων, σήμερα, ζητώ έμπρακτη συμπαράσταση».
Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ως πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση είναι «μια καθαρή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα καταδικάζει την παράνομη συμφωνία με τη Λιβύη που καταπατά το Διεθνές Δίκαιο, και αποφασιστικότητα για κυρώσεις σε όποιον επιχειρήσει να την εφαρμόσει» για να ολοκληρώσει λέγοντας πως «Η Ενωση έχει υποχρέωση, οφείλει να αντισταθεί στις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας και να ορθώσει το ανάστημά της».

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Μάντζος για υπόθεση Novartis:"Καταλύθηκε το κράτος δικαίου"

Διαβάστε την ανάρτηση του Δ/ντη της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κεγκέρογλου: "Συντονισμένη και ύποπτη η στάση των 2 προστατευόμενων μαρτύρων"

Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα της…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόψεις: " Ο Σοσιαλισμός του τότε στην Ελλάδα του σήμερα"

Άρθρο του Γιάννη Παπαϊακώβου Ο Σοσιαλισμός του τότε…
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75%
ΔΙΕΘΝΗΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ελλάδα έχει τις υψηλότερες αμυντικές δαπάνες -Πόσα χρήματα πήγαιναν στην Αμυνα πριν από την κρίση, κατά τη διάρκειά της και τώρα

Worth reading...