ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Πράξεις Για τη Μακεδονία”: Πρωτοβουλία για εθελοντική αιμοδοσία

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση απο τον επικεφαλής της παράταξης “Πράξεις Για την Μακεδονία” και υποψήφιο περιφερειάρχη, Χρήστο Παπαστεργίου:

Οι τελευταίες εξελίξεις, αλλά και ο δισταγμός πολλών εθελοντών να προσέλθουν στα νοσοκομεία, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης, δημιουργούν αυξημένες ανάγκες σε αίμα.
Ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξής μας και ιατρός στο Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, Γ. Τρελλόπουλος, ανέλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης αιμοδοσίας . Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 12 Μαρτίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 12μεσ. έως τις 7μ.μ. και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή από τις 8.30π.μ. έως τις 2μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Χώρος της αιμοδοσίας είναι το Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου, στην οδό Αγ. Αθανασίου 39 και Κολοκοτρώνη(παλαιά πολεοδομία).
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κ.κ. Κλ. Μανδαλιανό και Κ. Σωτηράκη, την Διευθύντρια της Μονάδας Αιμοδοσίας του Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ κ. Μ.Γκανίδου, για την άμεση ανταπόκρισή τους, καθώς και όλους όσοι θα συμβάλουν στην διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Γιατί, μην ξεχνάμε … “είναι θ-αίμα ζωής”

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

"Ανδρέας Παπανδρέου 1980: Μπροστά στην Αρρώστια και τον Θάνατο δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί..".

Γράφει ο ‘Σαλβαδόρ’ Για τον Ανδρέα Παπανδρέου η…
Read more
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kίνημα Αλλαγής: "Ώρα της αλληλεγγύης και της αλήθειας για την Ε.Ε"

Μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 και στην εκπομπή…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά στον ΣΚΑΪ fm: "Κε Τσίμα, δεν είμαστε χθεσινοί, η παράταξή μας έχει αποδείξει πως προτεραιότητα είναι ο λαός και η πατρίδα!"

Σημεία συνέντευξης Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του…
Read more