ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοπόρο το Κίνημα Αλλαγής στην κορονο-εποχή – Διοργανώνει ψηφιακό briefing

Tο Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει να λειτουργεί ως κίνημα της επόμενης μέρας κάνοντας το πρώτο ψηφιακό briefing στην Ελλάδα!

Το ψηφιακό briefing, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και ώρα 12:30, από τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη και τον Γραμματέα Επικοινωνίας του κόμματος Παναγιώτη Βλάχο θα γίνει με τη χρήση της εύχρηστης πλατφόρμας Zoom.

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, όποιος από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος θέλει, θα μπορεί να συνδεθεί live στην πλατφόρμα, ενώ όποιος έχει άλλες επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις, μπορεί να στείλει email στο kinimallagis.press1@gmail.com και να απαντήσουν στο ερώτημά του.

Για τη σύνδεση στο Zoom, στις 12:15 η Χαριλάου Τρικούπη θα στείλει ένα link στα mail και στο Viber Group των δημοσιογράφων, στο οποίο μόλις πατήσουν, θα συνδεθούν στο διαδικτυακό μας briefing, ενώ η σύνδεσή σας μπορεί να γίνει είτε από υπολογιστή, είτε από κινητό τηλέφωνο, είτε από ταμπλετ.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Παγιδευμένοι εκατοντάδες τουρίστες στα αεροδρόμια λόγω κωδικού.

Εκατοντάδες τουρίστες σήμερα στα αεροδρόμια της…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Έργα και Ημέρες της Γαλάζιας Κανονικότητας”: Τι έχει πάει λάθος στον χώρο της Υγείας και της Παιδείας μετά απο 1 χρόνο κυβέρνησης Μητσοτάκη

Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Έργα και Ημέρες της Γαλάζιας Κανονικότητας”: Τι έχει πάει λάθος για τους εργαζόμενους μετά απο 1 χρόνο κυβέρνησης Μητσοτάκη

Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση…
Read more