ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Webinar για την Πρωτομαγιά από τους Σοσιαλιστές Ευρωπαίους ηγέτες. Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης

 Livestream ανοιχτό προς όλους διοργανώνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, τιμώντας την εργατική Πρωτομαγιά.

Ηγέτες του Προοδευτικού χώρου απο όλη την Ευρώπη θα μιλήσουν για την ανάκαμψη της οικονομίας, την ανεργία και την εργασία καθώς και για την αλληλεγγύη και την σταθερότητα.

Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διαδικτυακό τραπέζι των ηγετών της Ευρώπης, θα είναι ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης o οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρος των ριζών της προοδευτικής πολιτικής οικογένειας. Οι συνηθισμένες συγκεντρώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος μα η αποφασιστικότητα των ευρωπαίων σοσιαλιστών παραμένει. Οι προοδευτικές αξίες είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Λάβετε μέρος στη ζωντανή ροή της Εργατικής Ημέρας 2020 για να μάθετε πώς οι προοδευτικοί ηγέτες εργάζονται για να επιτύχουν μια ανάκαμψη που καθιστά την Ευρώπη πιο δίκαιη και πιο βιώσιμη για όλους. Κάντε “κλίκ” ΕΔΩ

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης: "Απόδειξη του εκνευρισμού του Κ.Μητσοτάκη η προσωπική επίθεση στην Φ.Γεννηματά!"

Σχόλιο Χριστίνα Ψωμοπούλου. Σήμερα, στη Βουλή των…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόστολος Πόντας: "Το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης δεν πρέπει να παραμείνει μια «έκθεση ιδεών»"

Δήλωση Απόστολου Πόντα, Γραμματέα Τομέα Ανάπτυξης και…
Read more
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριλλος Παπασταύρου: "Ταλαιπωρία είναι η ίδια η αντιλαϊκή πολιτική, που αυξάνει τα προβλήματα του λαού, όχι οι πορείες"

Το άρθρο επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης…
Read more