ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Παύλος Χρηστίδης για “μεταγραφές” Μητσοτάκη: “Να δώσουν απάντηση αυτοί που εμπλέκεται το όνομά τους σε τέτοια σενάρια. Ο Μητσοτάκης μάλλον αισθάνεται ανασφάλεια για τα στελέχη του.”

Στο διαδικτυακό briefing των δημοσιογράφων που καλύπτουν τα θέματα του Κινήματος Αλλαγής, έγιναν ερωτήσεις για τις φημολογίες που θέλουν την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει “μεταγραφές” απο το ΚΙΝΑΛ.

Πληθώρα δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με αφορμή τον αναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης της ΝΔ και την δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για “Σοσιαλίζον” ανασχηματισμό, προκάλεσαν τις ερωτήσεις που έγιναν στη σημερινή διαδικτυακή ενημέρωση των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής.

Η απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής ήταν σε έντονο ύφος:

“Απάντηση για τέτοιου είδους φήμες δεν θα δώσουμε εμείς. Να δώσουν αυτοί που εμπλέκεται το όνομά τους σε τέτοια σενάρια. Αποδεικνύεται πως ο Κ.Μητσοτάκης αισθάνεται ανασφάλεια για τα στελέχη του και ακολουθεί τις πάγια τακτικές που το κράτος της βαθιάς Δεξιάς ακολουθούσε απο πάντα. ”

Σε συνέχεια της ερώτησης που έγινε απο τον Άγγελο Γαβρή εκ μέρους του “The Socialist” για το ποια θα ήταν η αντίδραση του κόμματος σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες, ο Παύλος Χρηστίδης απάντησε σχετικά : “Τέτοιου είδους πρακτικές πολιτικά δεν οδηγούν πουθενά, για τυχόν απαντήσεις σε ανάλογες περιπτώσεις δείτε τις πορείες των ανθρώπων που πήγαν στο παρελθόν στον ΣΥΡΙΖΑ, είδαμε που βρίσκονται σήμερα…”

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Παγιδευμένοι εκατοντάδες τουρίστες στα αεροδρόμια λόγω κωδικού.

Εκατοντάδες τουρίστες σήμερα στα αεροδρόμια της…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Έργα και Ημέρες της Γαλάζιας Κανονικότητας”: Τι έχει πάει λάθος στον χώρο της Υγείας και της Παιδείας μετά απο 1 χρόνο κυβέρνησης Μητσοτάκη

Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Έργα και Ημέρες της Γαλάζιας Κανονικότητας”: Τι έχει πάει λάθος για τους εργαζόμενους μετά απο 1 χρόνο κυβέρνησης Μητσοτάκη

Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση…
Read more