ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: “Να ενεργοποιηθεί η Βουλή σχετικά με το υπερ-κόστος χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας”

Ενεργοποίηση της Βουλής για το κόστος χρήσης των δεδομένων  προτείνει το Κίνημα Αλλαγής. Ζητά να κληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί, η ΕΕΤΤ, η Επιτροπή Ανταγωνισμού και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. 

Την ενημέρωση και ενεργοποίηση της Βουλής σχετικά με το θέμα της χρέωσης των πολιτών για τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ζητούν 9 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής με επιστολή που έστειλαν στους προέδρους των επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου κ. Βλάχο και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. Χαρακόπουλο.

Οι βουλευτές ζητούν κοινή συνεδρίαση των δύο επιτροπών, παρουσία των αρμόδιων υπουργών, από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να ενημερωθούν για το τι πραγματικά συμβαίνει με τις χρεώσεις, αν διασφαλίζονται συνθήκες ανταγωνισμού στην αγορά προς όφελος των πολιτών και ποιες οι προοπτικές ανάπτυξης κατάλληλων υποδομών για τη γρήγορη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, αφού επισημαίνουν την αναποτελεσματική παρέμβαση του Πρωθυπουργού το Δεκέμβριο, τονίζουν ότι η αίσθηση που κυριαρχεί είναι ότι οι χρεώσεις είναι υπερβολικές, συνιστώντας ουσιαστικό εμπόδιο για αρκετούς συμπολίτες μας για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, εξυπηρέτηση, τηλεργασία κ.α.

Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης, , Χάρης Καστανίδης, Γιώργος Καμίνης, Απόστολος Πάνας, Γιώργος Αρβανιτίδης, Χρήστος Γκόκας, Νάντια Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Λιακούλη, καθώς και ο γραμματέας της ΚΟ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Related posts
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kαμίνης σε Νικολάου: "Περιμέναμε τουλάχιστον μια στοιχειώδη αυτοκριτική σχετικά με την κατάσταση στις φυλακές!"

Σημεία Ομιλίας Γιώργου Καμίνη κατά την ενημέρωση από…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Γκόγκας:"Το νερό είναι Δημόσιο αγαθό, πρωταρχικής αξίας και σημασίας, δεν πωλείται!"

Δήλωση Χρήστου Γκόκα, Υπεύθυνου Τομέα Υποδομών και…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ι.Κουτσούκος για τα 10.119 ακίνητα του Δημοσίου: "Η απόφαση του Ε.Τσακαλώτου, να κλείσει βιαστικά η 4η αξιολόγηση, ήταν πράξη υποταγής στους δανειστές"

Ο Γιάννης Κουτσούκος τοποθετήθηκε σε ερωτήσεις…
Read more