ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης: “Αποτελέσματα για τα προβλήματα δε βλέπουμε. Χρειάζονται αποφάσεις, λιγότερη επικοινωνιακή στρατηγική, λιγότεροι υπουργοί στην τηλεόραση και περισσότερη δουλειά.”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ OPEN

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ”

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ

Η ΝΔ ακολουθεί μια στρατηγική επικοινωνιακού χαρακτήρα. Και βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης στηρίχθηκε στους ειδικούς, στον κ. Τσιόδρα και την ομάδα του και αυτό το στηρίξαμε. Από εκεί και πέρα, σε μια σειρά ζητημάτων, είτε αυτό αφορά την περίφημη ΠΝΠ Βρούτση, είτε αφορά τους 300000 ανέργους που είναι γραμμένοι στον ΟΑΕΔ, αλλά δεν πήραν τίποτα, είτε αφορά την εστίαση και τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τεράστια ζητήματα ,ειτε αφορά τους ασκούμενους δικηγόρους ,τους έχει αφήσει απροστάτευτους μπροστά σε μια οικονομική κρίση, της οποίας το ύψος, τα ίδια τα στελέχη της κυβέρνησης αλλάζουν άποψη κάθε μέρα πόση θα είναι.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ΕΜΠΡΟΣΘΟΒΑΡΗ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Επομένως, χρειάζονται γενναία μέτρα ,εμείς δεν μπαίνουμε σε καμία πλειοδοσία, τα μέτρα όμως πρέπει να είναι στοχευμένα, εμπροσθοβαρή. Είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ακούει τις απόψεις του Κινήματος Αλλαγής. Ήμασταν οι πρώτοι που βάλαμε στο τραπέζι το πρόγραμμα SUR. Όμως η κυβέρνηση θα πρέπει να αφήσει τις παλινωδίες τς οποίες βλέπουμε στο υπόλοιπο κυβερνητικό έργο, είτε αυτές αφορούν το Υπουργείο Παιδείας με τις κάμερες, είτε αφορούν το Υπουργείο Εργασίας, είτε αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών που βλέπουμε να δυσκολεύει μέρα με τη μέρα. Διότι ,δε θεωρεί κανένας ότι αντιμετωπίστηκαν τα ζητήματα.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Βλέπουμε ότι αυτή τη στιγμή οι ξενοδοχοϋπάλληλοι βάζουν μια σειρά ζητημάτων και το αρμόδιο υπουργείο αρνείται να υπογράψει τη σύμβαση την οποία έχουν υπογράψει οι κοινωνικοί εταίροι. Αυτό στερεί χρήματα από τους ανθρώπους αυτούς, στερεί χρήματα από τους ντελιβεράδες τους οποίους όλοι θέλουμε να προστατεύσουμε και τους οποίους αναγνωρίζουμε. Δεν βάζει τους νοσηλευτές στα βαρέα και ανθυγιεινά, τους οποίους όλοι χειροκροτήσαμε και τιμήσαμε χθες που ήταν η μέρα τους και αυτό αποτελεί στίγμα για την πολιτική της ΝΔ.

Αποτελέσματα για τα προβλήματα δε βλέπουμε. Χρειάζονται αποφάσεις, λιγότερη επικοινωνιακή στρατηγική, λιγότεροι υπουργοί στην τηλεόραση και περισσότερη δουλειά. Αυτό είναι που έχει ανάγκη ο κόσμος για να δει τις πολιτικές επιλογές και εκεί θα αναμετρηθούμε όλοι.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά στην ΕΡΤ3: Η κυβέρνηση έχει παθητική στάση στα Εθνικά και κανένα απολύτως ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου απο την κρίση!

Συνέντευξη Προέδρου Κινήματος Αλλαγής, Φώφης…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

KKE για τη δραματική κατάσταση στο προσφυγικό με την "έξωση" χιλιάδων προσφύγων, που πήραν άσυλο, από δομές φιλοξενίας

Aκολουθεί η Ανακοίνωση του ΚΚΕ: Η κυβέρνηση της ΝΔ…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

E.Τσακαλώτος: "Η Ελλάδα είναι σε δύσκολη θέση. Και ο Νότος είναι σε δύσκολη θέση. Και στην οικονομία και στα δημοσιονομικά. Για αυτό η κυβέρνηση οφείλει να είναι πιο ανοιχτή στο διάλογο."

Σημεία ομιλίας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του…
Read more