ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Το “προβοκατόρικο” πρωτοσέλιδο της “ΕΣΤΙΑΣ” που προκάλεσε τις αντιδράσεις των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής

Mε κατηγορηματική δήλωσή τους ότι είναι ανάξιο σχολιασμού διέψευσαν βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής δημοσίευμα της εφημερίδας “Εστία”, πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συμμετέχουν στην κυβέρνηση όταν γίνει ανασχηματισμός.

Ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, και οι βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου, Χαρά Κεφαλίδου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Απόστολος Πάνας με κοινή δήλώσή τους αναφέρουν σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας: “Το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα είναι ανάξιο ακόμα και σχολιασμού”.

“Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δεξιάς εφημερίδας, ο κ Μητσοτάκης καλεί σε αποστασία βουλευτές του Κινήματος. Οι βουλευτές έδωσαν αποστομωτική απάντηση στην προβοκάτσια αλλά οκ.Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά! Κρητικός, μου είπε τηλεφωνικά: Το χούι είναι κληρονομικό &δεν κόβεται εύκολα”, έγραψε στο twitter ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

“Κατανοώ ότι η “μόδα” στην πολιτική σήμερα είναι η εύκολη λύση της μεταγραφής, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι”, σχολίασε σε ανάρτησή του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά στην ΕΡΤ3: Η κυβέρνηση έχει παθητική στάση στα Εθνικά και κανένα απολύτως ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου απο την κρίση!

Συνέντευξη Προέδρου Κινήματος Αλλαγής, Φώφης…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

KKE για τη δραματική κατάσταση στο προσφυγικό με την "έξωση" χιλιάδων προσφύγων, που πήραν άσυλο, από δομές φιλοξενίας

Aκολουθεί η Ανακοίνωση του ΚΚΕ: Η κυβέρνηση της ΝΔ…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

E.Τσακαλώτος: "Η Ελλάδα είναι σε δύσκολη θέση. Και ο Νότος είναι σε δύσκολη θέση. Και στην οικονομία και στα δημοσιονομικά. Για αυτό η κυβέρνηση οφείλει να είναι πιο ανοιχτή στο διάλογο."

Σημεία ομιλίας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του…
Read more