ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

“Φτηνή” αντιγραφή του Κινήματος Αλλαγής απο τον ΣΥΡΙΖΑ: Αντιγράφουν μέχρι και φράσεις σε συνεντεύξεις στελέχη της Κουμουνδούρου!

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επιδείξει πολιτικό έργο ουσίας καθ’όλη την διάρκεια της κρίσης και γενικά, απο την στιγμή που έγινε αξιωματική αντιπολίτευση είναι φανερό σε όλους.

Το ότι θα έφταναν στελέχη της Κουμουνδούρου, όπως η αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου , να αντιγράψουν επ’ ακριβώς φράσεις στελεχών του Κινήματος Αλλαγής-όπως του Γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτη Βλάχου- μας ξεπερνά και φέρνει τους ψηφοφόρους προ των ευθυνών τους.

Με μια τακτική “Δημοτικού” ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει (επ’ακριβώς) τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής και ο “Πρώτη Φορά Καραμανλική Αριστερά” χρησιμοποιεί λέξεις-φράσεις όπως “νέο Κοινωνικό συμβόλαιο”, “η πολιτική της ΝΔ είναι βλέποντας και κάνοντας” (ακριβώς ο τίτλος της συνέντευξης που παραχώρησε σε σαιτ ενημέρωσης προ 4 ημερών ο Παναγιώτης Βλάχος εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής και εσχάτως το “όρθια Κοινωνία”.

Ακολουθούν τα ντοκουμέντα:

Και για όσους θέλετε ΚΑΙ το ηχητικό:

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά στην ΕΡΤ3: Η κυβέρνηση έχει παθητική στάση στα Εθνικά και κανένα απολύτως ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου απο την κρίση!

Συνέντευξη Προέδρου Κινήματος Αλλαγής, Φώφης…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

KKE για τη δραματική κατάσταση στο προσφυγικό με την "έξωση" χιλιάδων προσφύγων, που πήραν άσυλο, από δομές φιλοξενίας

Aκολουθεί η Ανακοίνωση του ΚΚΕ: Η κυβέρνηση της ΝΔ…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

E.Τσακαλώτος: "Η Ελλάδα είναι σε δύσκολη θέση. Και ο Νότος είναι σε δύσκολη θέση. Και στην οικονομία και στα δημοσιονομικά. Για αυτό η κυβέρνηση οφείλει να είναι πιο ανοιχτή στο διάλογο."

Σημεία ομιλίας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του…
Read more