ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ”. Ο Νίκος Παππάς υπερ της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου!

“Κεραυνός εν αιθρία” στη Βουλή των Ελλήνων μετά την αποκάλυψη πως ο Ν.Παππάς υποστηρίζει την διεύρυνση του κατηγορητηρίου στον Παπαγγελόπουλο.

“Πάγωσαν τα χαμόγελα” στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ όταν απο τον εισηγητή της ΝΔ, κ. Πλεύρη, ακούστηκε πως ο Νίκος Παππάς, σε προσωπική του δήλωση που κατατέθηκε στα πρακτικά της Βουλής, έχει δηλώσει: “…Να διερευνηθούν όλες οι προεκτάσεις του θέματος με σκοπό την ανάδειξη της αλήθειας, ακόμα και αν χρειαστεί να υπάρξει διεύρυνση του κατηγορητηρίου..” Θυμίζουμε εδώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει την πάγια θέση του να μην στηρίξει την πρόταση για διεύρυνση του κατηγορητηρίου στον Κ.Παπαγγελόπουλο και μάλιστα ακόμα και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει πολλές φορές πως στο τέλος θα δικαιωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Παπαγγελόπουλος. Το σκάνδαλο του παραδικαστικού κυκλώματος και της σκευωρίας Novartis έχει δρόμο ακόμα ωστόσο σίγουρα, η δήλωση του Ν.Παππά, δεν διευκολύνει τα πράγματα για την αξιωματική αντιπολίτευση που καταρρέει..

THE SOCIALIST NEWSROOM

Related posts
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kαμίνης σε Νικολάου: "Περιμέναμε τουλάχιστον μια στοιχειώδη αυτοκριτική σχετικά με την κατάσταση στις φυλακές!"

Σημεία Ομιλίας Γιώργου Καμίνη κατά την ενημέρωση από…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Γκόγκας:"Το νερό είναι Δημόσιο αγαθό, πρωταρχικής αξίας και σημασίας, δεν πωλείται!"

Δήλωση Χρήστου Γκόκα, Υπεύθυνου Τομέα Υποδομών και…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ι.Κουτσούκος για τα 10.119 ακίνητα του Δημοσίου: "Η απόφαση του Ε.Τσακαλώτου, να κλείσει βιαστικά η 4η αξιολόγηση, ήταν πράξη υποταγής στους δανειστές"

Ο Γιάννης Κουτσούκος τοποθετήθηκε σε ερωτήσεις…
Read more