ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bασίλης Κεγκέρογλου στη Βουλή:”Έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε αταλάντευτα την περαιτέρω διεύρυνση του κατηγορητηρίου με σκοπό να αποκαλυφθεί η αλήθεια”

O Bασίλης Κεγκέρογλου, στη Βουλή των Ελλήνων κατακεραύνωσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους “γενίτσαρους” που έσπευσαν να “ανοίξουν” κερκόπορτες για μικροπολιτικό συμφέρον βραχείας εκμετάλλευσης και τοποθετήθηκε εφ’όλης της ύλης για την αλήθεια για την σκευωρία NOVARTIS.

“Το “Αντιμνημονιακό μπλόκ” έφερε το επαχθέστερο μνημόνιο για την χώρα. Ετερόκλητες πολιτικές δυνάμεις με κέντρο τον ΣΥΡΙΖΑ στόχευσαν αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ με σκοπό την ολοκληρωτική του άλωση-με τη βοήθεια των “γενίτσαρων” που μεταπήδησαν στην Κ.Ο και την στελέχωση του ΣΥΡΙΖΑ, προδότες που ανοίγουν “κερκόπορτες” πάντα θα υπάρχουν και κρίνονται απο την ιστορία-.

Οι πρακτικές “Ρασπούτιν” είχαν ως στόχο 10 επιλεγμένα πρόσωπα με σκοπό να απαλείψουν πολιτικές δυνάμεις που τους “ενοχλούν” να επανέλθουν με ένα νέο αφήγημα στην εξουσία.. Έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε αταλάντευτα την περαιτέρω διεύρυνση του κατηγορητηρίου με σκοπό να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η μεθόδευση της Νοβάρτις είχε ως στόχο να μην γίνει ποτέ η διερεύνηση στις παράνομες πρακτικές των φαρμακοβιομηχανιών.

Στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης, πετύχαμε με καθαρή τροπολογία την μείωση των εξόδων για τα φάρμακα εξοικονομώντας 4.5 δισ. ευρώ για τον Έλληνα Φορολογούμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχεύσει την “Novartis” ενώ εμπλέκονται και άλλες φαρμακοβιομηχανίες. Λένε ότι έλεγξαν την Νοβάρτις αλλα ούτε αυτό δεν έκαναν. Απο τοςυ 6.000 λογαριασμούς , το παραδικαστικό σύστημα που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε 1 μόλις όνομα να “διαρρεύσει” στην δημοσιότητα, μιας εισαγγελέως που οι του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν πως είναι “επικίνδυνη” για τις μελλοντικές τους επιδιώξεις. Η μεθόδευση Νοβάρτις, απο το παραδικαστικό σύστημα, είχε ως στόχο την πολιτική εξόντωση αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ και όχι την αποκάλυψη της αλήθειας.

Με αίσθηση ευθύνης για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας , εμείς ως Κίνημα Αλλαγής, θα ψηφίσουμε θετικά στην διεύρυνση του κατηγορητηρίου στον κ.Παπαγγελόπουλο. Το μόνο που ενδιέφερε τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η παραμονή του στην εξουσία. Μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος ή μήπως μάρτυρες ιδιωτικού συμφέροντος; Όπως έχει επαληθευθεί, για τον 1 τουλάχιστον, είχε προσδοκία να αποκομίσει έσοδα απο όλη αυτή την κατάσταση. Οι καταθέσεις μάλιστα, απο μόνες τους, δεν έχουν αποδεικτική ισχύ. Δεν έχουν καμία αξία οι γενικόλογες καταθέσεις τους αφου δεν είδαν , δεν γνωρίζουν και δεν συνάντησαν ποτέ τους κατηγορούμενους. Εγώ λέω, πως κάποιοι τους υπέδειξαν τα πρόσωπα για τα οποία θα κάνουν.. “καταθέσεις”.

Πρέπει να προχωρήσει η υπόθεση, δεν δικαιούται κανείς, να κλείνει τα μάτια σε καταθέσεις μαρτύρων και εισαγγελικών λειτουργών και από την άλλη, να βασίζει την σκευωρία Νοβάρτις σε 2 πρόσωπα που δεν ξέρει, δεν γνωρίζει και ούτε έχει συναντήσει ποτέ κανέναν απο τους κατηγορούμενους. Παρουσιάζεται μπροστά μας μια κατάσταση συνολικής χειραγώγησης απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εμπνευστές και οι εκτελεστές της σκευωρίας, έχουν κάνει μια βαθιά πληγή στην Δικαιοσύνη και την Πολιτεία. Και αυτό για μικροπολιτικό συμφέρον και εκτέλεση των πολιτικών αντιπάλων τους.

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακοπούλου: "Η Κυβέρνηση καθυστέρησε να ενημερώσει ολοκληρωμένα την αντιπολίτευση για τι ακριβώς συνέβη στον Έβρο."

Χρειάζεται εθνική συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί η…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για "ουδετεροπατρία" και "αποχρωματισμό της Ελληνικής Ιστορίας" κατηγορείται η επιτροπή του "Ελλάδα2021".- Το μήνυμα του Ανδρέα Λοβέρδου για την επιτροπή:

To μέλος της Επιτροπής, Μ.Ευθυμίου, υπέβαλλε την…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

"Στο Μικροσκόπιο": Κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ «ψήφισε» υπέρ της ανανέωσης της θητείας του Γ. Στουρνάρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι επί κυβερνήσεώς του…
Read more