ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Fake News τα περί “χατηριού” της Νάντιας Γιαννακοπούλου από την Κεραμέως.

Δυστυχώς μέσα στην “αρένα” της ενημέρωσης, ένας “μονομάχος” καλείται με την πένα του να αντιμετωπίσει και μέλη του ζωϊκού κόσμου που αρέσκονται στην λασπολογία…

Σαλο στα δεξιά τρολ και φόρουμ ενημέρωσης προκάλεσε το ξέσπασμα της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ, Νάντιας Γιαννακοπούλου. Όχι γιατί είπε την λέξη “σκατά” ή την φράση “θα την σκίσω”, γιατί από φρασεολογία τέτοιου τύπου δεν νομίζω να σοκάρεται ο μέσος Έλληνας, ιδίως όταν ο Πολάκης, ο Κασιδιάρης και αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα δούμε μάχες και trash talk στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, μα περισσότερο γιατί καθώς φαίνεται, ο πολυπόθητος από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ,”σοσιαλιζων” ανασχηματισμός πέφτει στα βράχια μετά τις δηλώσεις των εμπλεκομένων ονομάτων και ακόμα περισσότερο, από τις πράξεις τους που δήλωσαν την άρνηση οποιασδήποτε μεταγραφής..

Έτσι λοιπόν, δεξιά φυλλάδα και website γνωστής πολιτικής γραμμής αποφάσισε να μπλέξει την οικογένεια της κυρίας Γιαννακοπούλου για να υποστηρίξει την λάσπη που πέταξε από χθές το βράδυ σχετικά με την “πραγματική αιτία” που η Νάντια Γιαννακοπούλου ξέσπασε στη Βουλή χθές εναντίον της Κεραμέως. Σύμφωνα με το αισχρό δημοσίευμα, η Κεραμέως αρνήθηκε χατήρι στην βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής που ζήτησε χάρη στην διευκόλυνση της κόρης της που επηρεάζεται από την τροπολογία για τα πρότυπα σχολεία…

Λάσπη, τρολ και η ψυχολογία της “χυλόπιτας” από τα Δεξιά τρολ και ΜΜΕ…

Αλλιώς; “Ξυδάκη” κύριοι και κυρίες…

Τhe Socialist Newsroom

Δημήτρης.Κ

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά στην ΕΡΤ3: Η κυβέρνηση έχει παθητική στάση στα Εθνικά και κανένα απολύτως ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου απο την κρίση!

Συνέντευξη Προέδρου Κινήματος Αλλαγής, Φώφης…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

KKE για τη δραματική κατάσταση στο προσφυγικό με την "έξωση" χιλιάδων προσφύγων, που πήραν άσυλο, από δομές φιλοξενίας

Aκολουθεί η Ανακοίνωση του ΚΚΕ: Η κυβέρνηση της ΝΔ…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

E.Τσακαλώτος: "Η Ελλάδα είναι σε δύσκολη θέση. Και ο Νότος είναι σε δύσκολη θέση. Και στην οικονομία και στα δημοσιονομικά. Για αυτό η κυβέρνηση οφείλει να είναι πιο ανοιχτή στο διάλογο."

Σημεία ομιλίας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του…
Read more