ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Απόστολος Τζιτζικώστας: Απο το “στην περιφέρειά μου οι πινακίδες θα γράφουν μόνο Σκόπια” στο “Βόρεια Μακεδονία”, μια πρόταση συνεργασίας δρόμος…

Γράφει ο Άγγελος Γαβρής: Αρχισυντάκτης – Ιδιοκτήτης “Τhe Socialist”, πρώην υποψ. περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη “Πράξεις για τη Μακεδονία”.

O Aπόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την ΝΔ, έπαιξε καλά το παιχνίδι του “Μακεδονομάχου” στην περίοδο των εκλογών…. Τώρα όμως;

Θυμίζουμε τα δημοσιεύματα της εποχής:

Είναι γνωστό πως στην Β.Ελλάδα και δη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων την περίοδο των περιφερειακών εκλογών είχαν ως πρωτεύουσα ερώτηση προς τους υποψήφιους πολιτικούς την ερώτηση σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ μετά το φιάσκο Τσίπρα-Ζάεφ για “Βόρεια Μακεδονία” και την γνωστή σε όλους μας πλέον, “Συμφωνία των Πρεσπών”.

Απο τότε μέχρι σήμερα έχει παρέλθει μόλις 1 χρόνος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δείχνει να “έθαψε” το τυφέκιον του Μακεδονομάχου και καταγγέλτη της “Προδοτικής Συμφωνίας Των Πρεσπών” και στην θέση του, φόρεσε το ευρωπαϊκό κοστούμι της “Βόρειας Μακεδονίας”. Στα πλαίσια της οικονομικής συνεργασίας των 2 χωρών, ο Τζιτζικώστας όχι μόνο ξέχασε τις δηλώσεις που ανέβασαν τα ποσοστά του στα ύψη, μα φόρεσε και το γνωστό του χαμόγελο όταν παρουσίασε την πρόταση με την “Βόρεια Μακεδονία”….

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Kίνημα Αλλαγής: "Ο νόμος Παρασκευόπουλου είναι σε ισχύ με την εύνοια της ΝΔ. Δεν γίνεται να βγαίνουν πρόωρα απο τις φυλακές ειδεχθείς εγκληματίες!"

Ανακοίνωση Τομέα Ισότητας των Φύλων του Κινήματος…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακοπούλου: "Η Κυβέρνηση καθυστέρησε να ενημερώσει ολοκληρωμένα την αντιπολίτευση για τι ακριβώς συνέβη στον Έβρο."

Χρειάζεται εθνική συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί η…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για "ουδετεροπατρία" και "αποχρωματισμό της Ελληνικής Ιστορίας" κατηγορείται η επιτροπή του "Ελλάδα2021".- Το μήνυμα του Ανδρέα Λοβέρδου για την επιτροπή:

To μέλος της Επιτροπής, Μ.Ευθυμίου, υπέβαλλε την…
Read more