ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Αυτός μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου: Όταν ο Μητσοτάκης έδινε “σκονάκι” στον Πορτοσάλτε την ώρα της συνέντευξης!

“Σάλος” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του Πορτοσάλτε για… τον Ανδρέα Παπανδρέου…

Αρχικά ο Βασίλης Κεγκέρογλου “σήκωσε το γάντι” : “Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!!”

Kαι ο Χάρης Καστανίδης : “Οι επιφυλάξεις Ανδρέα για την ΕΟΚ στηρίζονταν στη σωστή ανάλυση ότι,στο πλαίσιό της,ο πλούσιος Βορράς θα διεύρυνε το χάσμα με τον φτωχό Νότο.Οι δικές του μάχες για σύγκλιση,όπως αναγνώρισε η Θάτσερ,διόρθωσαν συνθήκες.Αλλά,η Δεξιά είχε πάντα πρόβλημα με την ανάγνωση της Ιστορίας.”

Ο Παύλος Χρηστίδης: «το έργο, οι μεταρρυθμίσεις, η ΑΛΛΑΓΗ που έφερε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ μιλάνε απο μόνα τους. Η εξέλιξη της χώρας μας και ο δρόμος προς την πρόοδο, επηρεάστηκε άμεσα απο τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε ακόμα και σήμερα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και αυτό λειτουργεί ως επιβεβαίωση του τί πραγματικός ηγέτης ήταν και μένει έτσι στην Ιστορία. Ό,τι και να κάνουν δεν θα υποσκάψουν το έργο του ΠΑΣΟΚ και δεν θα μειώσουν την αξία του Ανδρέα Παπανδρέου!».

Και συνολικά όλο το Κίνημα Αλλαγής και τα στελέχη του με πλειάδα δηλώσεων και τοποθετήσεων είτε σε Μέσα είτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι δηλώσεις Πορτοσάλτε: ο Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή την επέτειο ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σχολίασε τα εξής: «Που θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;».

Να θυμίσουμε εδώ το σχετικό video που δείχνει κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, την… “δημοσιογραφική ακεραιότητα” του τελευταίου: 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίαση Κ.Ο ΚΙΝΑΛ: Δήλωση Φ.Γεννηματά: "Όποιος από σήμερα και πέρα δεν σεβαστεί τις αποφάσεις των οργάνων, να γνωρίζει ότι θέτει τον εαυτό του εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. "

Έλαβε τέλος η έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο του Κινήματος…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ.Γεννηματά σε Κ.Ο: "Τελεσίγραφο στους "αντάρτες":Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφοροποίησης"

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του “The Socialist” η ομιλία…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ.Καστανίδης στον "Real Fm": Για αυτό απείχα απο την ψηοφορία. Καμία "κρυφή ατζέντα".

Καστανίδης στον realfm: Γιατί απείχα από την ψηφοφορία…
Read more