ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Παύλος Χρηστίδης για Πορτοσάλτε: “Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να υποβιβάσουν το έργο του ΠΑΣΟΚ ούτε να μειώσουν την αξία του Ανδρέα Παπανδρέου!”

Σήμερα το πρωϊ, μέσα απο την δημόσια συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε προκάλεσε ακόμα μια φορά με τις δηλώσεις περί “λαϊκιστή αντιευρωπαίου Αντρέα Παπανδρέου” με αναφορά στην δεκαετία που “εγκαθίδρυσε τον φτηνό λαϊκισμό, την δεκαετία του 80”.  Με διχαστική ρητορική σχετικά με το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής, ο Άρης Πορτοσάλτε έβαλε  στην “απο γεννησιμιού” ουσία της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια του ψηφιακού briefing, σήμερα, ο Παύλος Χρηστίδης τοποθετήθηκε σχετικά:

“Το έργο, οι μεταρρυθμίσεις, η ΑΛΛΑΓΗ που έφερε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ μιλάνε απο μόνα τους. Η εξέλιξη της χώρας μας και ο δρόμος προς την πρόοδο, επηρεάστηκε άμεσα απο τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε ακόμα και σήμερα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και αυτό λειτουργεί ως επιβεβαίωση του τί πραγματικός ηγέτης ήταν και μένει έτσι στην Ιστορία. Ό,τι και να κάνουν δεν θα υποσκάψουν το έργο του ΠΑΣΟΚ και δεν θα μειώσουν την αξία του Ανδρέα Παπανδρέου!”

Related posts
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη χωρίς κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα, μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες

Ν. Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη χωρίς κοινή εξωτερική…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eυάγγελος Γκλάκας : "H ΠΔΣΟ στέκεται δίπλα στον αγωνα των λογιστών-φοροτεχνικών"

Το “The Socialist” επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Γερουλάνος: "Σήμερα ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχέδιο για την χώρα με τον Έλληνα στο επίκεντρο."

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων…
Read more