ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: «Στήριξη στα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια»

Το Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε Τροπολογία-Προσθήκη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, καθώς -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- «Η κυβέρνηση δεν έχει συμπεριλάβει τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς στα μέτρα ελάφρυνσης που έχει ανακοινώσει»

H Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε Τροπολογία-Προσθήκη στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την «Επέκταση της δυνατότητας πληρωμής του 50% του μηνιαίου μισθώματος στη DIGEA για την περιφερειακή τηλεόραση».

Μεταξύ των βασικότερων επιχειρημάτων της Τροπολογίας είναι ότι:

«Τα περιφερειακά κανάλια στήριξαν και βρέθηκαν στην πρώτη μάχη του αγώνα για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν έχει συμπεριλάβει τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς στα μέτρα ελάφρυνσης που έχει ανακοινώσει για τα υπόλοιπα μέσα..

Για τους παραπάνω λόγους, το Κίνημα Αλλαγής αιτείται «την επέκταση της δυνατότητας πληρωμής του 50% του μηνιαίου μισθώματος στον πάροχο δικτύου (DIGEA), για ακόμη ένα τρίμηνο, ήτοι μέχρι τέλος Αυγούστου, θεωρείται επιβεβλημένη».

Related posts
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριλλος Παπασταύρου: "Ταλαιπωρία είναι η ίδια η αντιλαϊκή πολιτική, που αυξάνει τα προβλήματα του λαού, όχι οι πορείες"

Το άρθρο επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Υψηλοί τόνοι" στη Βουλή: Φ.Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Σας θυμάμαι στην πρώτη γραμμή στα «Ζάππεια».

“Ανέβηκαν οι τόνοι” στην Βουλή των Ελλήνων μετά…
Read more
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: "Απαράδεκτη ελαφρότητα της ΝΔ στα εθνικά θέματα!"

Απάντηση στην ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού…
Read more