ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Η Κεντροαριστερά στην Ελλάδα σήμερα εκφράζεται από το Κίνημα Αλλαγής.

H Kεντροαριστερά έχει γίνει το “μήλον της έριδος” μεταξύ του Κινήματος Αλλαγής και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε poll που “έτρεξε” στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το αποτέλεσμα δείχνει πως το κοινό των ψηφοφόρων της χώρας μας, δείχνει το Κίνημα Αλλαγής ως εκφραστή της Κεντροαριστεράς.

Συγκεκριμένα:

Σε σύνολο 1743 ψήφων. Με ηλικιακό κοινό απο 17-65 , κάτοικων Ελλάδος το αποτέλεσμα δείχνει το Κίνημα Αλλαγής να λαμβάνει 46,5% επί των ψήφων. Τον ΣΥΡΙΖΑ το 35,6% και “Άλλο” ψήφισε το 17,8% των συμμετεχόντων.

Ενδεικτικό της ψηφοφορίας είναι ότι το εν λόγω Poll “έτρεξε” σε διάφορα “Accounts” με εντελώς διαφορετικό ιδεολογικό κέντρο και έτσι το “δείγμα” των 1743 πολιτών και χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αποτελεί και έγκυρο δείγμα.

Οι περίπου 10 μονάδες κεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τόσο την κατάσταση που επικρατεί στα εσωτερικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και την συσπείρωση του κοινού του Κινήματος Αλλαγής, ιδίως μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα σχετικά με την δημοτικότητα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ ,Φώφης Γεννηματά μα και λόγω της επανεκτίμησης των πολιτικών δράσεων του κάθε κόμματος κατά την διάρκεια της πανδημίας.

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης: "Απόδειξη του εκνευρισμού του Κ.Μητσοτάκη η προσωπική επίθεση στην Φ.Γεννηματά!"

Σχόλιο Χριστίνα Ψωμοπούλου. Σήμερα, στη Βουλή των…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόστολος Πόντας: "Το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης δεν πρέπει να παραμείνει μια «έκθεση ιδεών»"

Δήλωση Απόστολου Πόντα, Γραμματέα Τομέα Ανάπτυξης και…
Read more
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριλλος Παπασταύρου: "Ταλαιπωρία είναι η ίδια η αντιλαϊκή πολιτική, που αυξάνει τα προβλήματα του λαού, όχι οι πορείες"

Το άρθρο επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης…
Read more