ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζέφη Δημαδάμα: “Είμαστε απέναντι στην ‘Ορμπανοποίηση΄ του Ελληνικού πολιτικού συστήματος”

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και Αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ζέφη Δημαδάμα μίλησε στη ROSA για την βία κατά των γυναικών, την θέση τους στην πολιτική, την στάση του Κινήματος στον κίνδυνο Ορμπανοποίησης του πολιτικού συστήματος και τις αρχές με τις οποίες πορεύεται το κόμμα.

Όσον αφορά την ενδυνάμωση των γυναικών, δήλωσε: “Το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει πολύ δουλειά και το Κίνημα Αλλαγής επίσης, αλλά χρειάζεται εθνική στρατηγική για την γυναικεία ενδυνάμωση. Γιατί μια γυναίκα προκειμένου να ανοίξει την πόρτα και να φύγει από το δυνάστη της, χρειάζεται οικονομική ανεξαρτησία, άρα εργασία”.

Πράλληλα, τόνισε πως “κρίσιμο είναι και το ζήτημα  της μεροληπτικής κι όχι πολυφωνικής, αναλογικής ενημέρωσης από τα ΜΜΕ,  κάτι το οποίο έχουμε επανειλημμένα καταγγείλει. Δεν θα επιτρέψουμε “ορμπανοποίηση” του ελληνικού πολιτικού  συστήματος. Θα είμαστε απέναντι”!

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Παγιδευμένοι εκατοντάδες τουρίστες στα αεροδρόμια λόγω κωδικού.

Εκατοντάδες τουρίστες σήμερα στα αεροδρόμια της…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Έργα και Ημέρες της Γαλάζιας Κανονικότητας”: Τι έχει πάει λάθος στον χώρο της Υγείας και της Παιδείας μετά απο 1 χρόνο κυβέρνησης Μητσοτάκη

Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Έργα και Ημέρες της Γαλάζιας Κανονικότητας”: Τι έχει πάει λάθος για τους εργαζόμενους μετά απο 1 χρόνο κυβέρνησης Μητσοτάκη

Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση…
Read more