ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης: “Ωραία η εικόνα του Ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης μα χρειάζονται άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων.”

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου Κινήματος Αλλαγής

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πρόγραμμα που ανακοινώσε ο κ. Μητσοτακης στη Σαντορίνη, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης δήλωσε:

«Ο ρόλος μας είναι να αναδεικνύουμε τα σωστά και να στιγματίζουμε τα λάθη. Προφανώς το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη. Επομένως η επικοινωνία είναι μία κίνηση που έχει την ουσία της. Το βασικό, όμως, είναι ότι τουρισμός δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, ούτε στη Σαντορίνη, ούτε στη Ρόδο, όπου βρισκόμαστε με τη Φώφη Γεννηματά για να συζητήσουμε με τους φορείς του τουρισμού τα προβλήματα που έχει ο τουρισμός μετά την υγειονομική κρίση. Χρειάζονται άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων. Εάν δεν υπάρξει οικονομική στήριξη κανείς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει είτε στην ανάγκη των υγειονομικών πρωτοκόλλων είτε στον τρόπο με τον οποίο θα επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι για να υπάρξει η στήριξη του καλύτερου προϊόντος που έχει η χώρα μαζί με την ιστορία και τον πολιτισμό της, που είναι ο τουρισμός».

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη: Παναγιώτης Βλάχος:“Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να δημιουργήσει το δικό του κόμμα μέσα στο κόμμα”

Συνέντευξη στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Μπαμπούλη και το…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περί ΑΟΖ: "Ο Δένδιας δεν γνώριζε ότι πάει να υπογράψει στο Κάιρο "

Την ώρα της υπογραφής οριοθέτησης μεταξύ Ελλάδος &#8211…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Πεταλωτής: "Αξιοποιούνται στελέχη της κεντροαριστεράς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί ο χώρος "αφήνεται" να λεηλατηθεί!"

Με άρθρο του στα “ΝΕΑ”, ο  πρώην Υπουργός και…
Read more