ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ για “παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”: “Το Κίνημα Αλλαγής ΜΟΝΑΔΙΚΟ προοδευτικό αντίβαρο στην πολιτική της Δεξιάς!”

Με αφορμή τον “σάλο” που προκάλεσε το δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” που μιλά για “Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”, το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε Ανακοίνωση. Θυμίζουμε πως σε πρόσφατη δήλωσή του, ο Αλέξης Τσίπρας αυτο-χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως την “καρδιά της Προοδευτικής Παράταξης”…

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής

Τα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλεται να διερευνηθούν άμεσα από τη δικαιοσύνη και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν. Αυτά δεν χωρούν στη Δημοκρατία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει πλέον καμιά  αξιοπιστία να επιτελέσει τον θεσμικό ρόλο της σε μια εποχή κρίσης και μεγάλων προκλήσεων στα εθνικά θέματα, στην οικονομία, στην κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον μόνιμο χορηγό της δεξιάς.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνει ανενόχλητη η  Κυβέρνηση της ΝΔ ,να επιβάλλει τη συντηρητική πολιτική της σε βάρος των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης των αδύναμων. 

Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα, το προοδευτικό αντίβαρο, απέναντι στην πολιτική της δεξιάς. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία  και να αντιμετωπίσουμε τις κοινωνικές ανισότητες.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1 χρόνος κυβέρνηση Μητσοτάκη:Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής: "Έργα και Ημέρες της "Γαλαζιας κανονικότητας".

Mε αφορμή την “επέτειο 1 έτους” της διακυβέρνησης…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H δήλωση της Φώφης Γεννηματά για τον 1 χρόνο διακυβέρνησης ΝΔ

Το Κίνημα Αλλαγής έχει κάνει ειδική ενημέρωση που θα…
Read more
ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το Υπ. Οικονομικών αποδέχθηκε την πρόταση του ΚΙΝΑΛ να εντάξει τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις στους δικαιούχους μικροπιστώσεων»

Ανακοίνωση του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών…
Read more