ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ.Γεννηματά σε Κ.Ο: “Τελεσίγραφο στους “αντάρτες”:Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφοροποίησης”

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του “The Socialist” η ομιλία της Φ.Γεννηματά στην έκτακτη συνέλευση της Κ.Ο ομάδας του ΚΙΝΑΛ έχει ολοκληρωθεί:

Μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε την ανάγκη ενότητας στον χώρο και έδωσε αυστηρό “Τελεσίγραφο” στους “Αντάρτες” της χθεσινής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο . “Η Κ.Ο δεν διαγράφει κανέναν. Δεν θα ανεχτώ ξανά στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές-Όποιος επιλέξει διαφοροποίηση από τις συμφωνημένες δημοκρατικά “Γραμμές” του κόμματος, θέτει εαυτόν εκτός ΚΙΝΑΛ”

Σε ομιλία του ο εκ των ανταρτών, Χάρης Καστανίδης που έδωσε το παρόν στην έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο έκανε μια γενική αναφορά στο νομοσχέδιο και τους δημοκρατικούς θεσμούς, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στη σημασία της δημόσιας διαβούλευσης με τους κοινωνικούς φορείς για το Νομοσχέδιο για τις πορείες- ενώ “τα βέλη του” έριξε στην τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη: Παναγιώτης Βλάχος:“Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να δημιουργήσει το δικό του κόμμα μέσα στο κόμμα”

Συνέντευξη στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Μπαμπούλη και το…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περί ΑΟΖ: "Ο Δένδιας δεν γνώριζε ότι πάει να υπογράψει στο Κάιρο "

Την ώρα της υπογραφής οριοθέτησης μεταξύ Ελλάδος &#8211…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Πεταλωτής: "Αξιοποιούνται στελέχη της κεντροαριστεράς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί ο χώρος "αφήνεται" να λεηλατηθεί!"

Με άρθρο του στα “ΝΕΑ”, ο  πρώην Υπουργός και…
Read more