ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Μπογδάνος: «Πίθηκοι και Φίδια στον κόρφο των σχολείων» οι μαθητές που κάνουν κατάληψη! – Aπάντηση “όλα τα λεφτά” από το “Τhe Socialist”

Στο στόχαστρό του βάζει ο βουλευτής ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τους μαθητές που συμμετέχουν σε καταλήψεις σχολείων, πολλοί από τους οποίους διεκδικούν πιο ασφαλείς συνθήκες μόρφωσης, λιγότερα παιδιά στις τάξεις και προσλήψεις εκπαιδευτικών εν μέσω πανδημίας.

Σε μια αδιανόητη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζει τους μαθητές που κάνουν κατάληψη σαν πιθήκους και τους χαρακτηρίζει «φίδια στον κόρφο των σχολείων».

«Από τους καταληψίες της γενιάς μου οδηγηθήκαμε σε νέο εθνικό διχασμό, εκατό δισεκατομμύρια επιπλέον χρέος, εθνική ήττα στο μακεδονικό, καταναγκαστικό εποικισμό, ασυδοσία των μπάχαλων. Λυπάμαι, αλλά φαίνεται πως δεν έχουμε καταλάβει τί φίδι ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν κάποιοι ακόλουθοί του έσπευσαν να διαφωνήσουν μαζί του, ρωτώντας γιατί στην εποχή της πανδημίας είναι λάθος να ζητούν οι μαθητές 15 παιδιά ανά τμήμα και προσλήψεις εκπαιδευτικών, αυτός απάντησε: «Δε γίνεται καμιά κατάληψη για αυτούς τους λόγους όμως».

(πηγη: In.gr)

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

 

Η “Απάντηση” του “The Socialist”

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

"Κραυγή απελπισίας" από Κουρουμπλή για να "ανοίξει ο διάλογος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ για την πτώση της Δεξιάς"

Ο “νεοεισελθείς” απο σπόντα, στο “παράξενο…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Επίσκεψη Κλιμακίου του Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής στο ΕΚΑΒ

Επίσκεψη Κλιμακίου του Τομέα Υγείας του Κινήματος…
Read more
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Nαι μεν αλλά" από ΚΙΝΑΛ για οριοθέτηση ΑΟΖ στη Χάγη με Αλβανία!

Σε μια νέα διπλωματική επιτυχία της κυβέρνησης…
Read more