ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμα μια φορά που το κόμμα της “Κεραλοιφής” γίνεται ρεζίλι… Ο Κ.Βελόπουλος νομίζει πως τα τζαμιά λειτουργούν κανονικά το Ραμαζάνι…

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος.

Ζούμε στην εποχή που εντός του κοινοβουλίου υφίσταται ένα κόμμα του οποίου ο πρόεδρος είναι μια .. “ιδιαίτερη περίπτωση..”

Να θυμηθούμε πως πριν τις εκλογές ο ίδιος πουλούσε τις… επιστολές του ίδιου του Ιησού ( “που με ενα τηλεφώνημα μπορούν να γίνουν δικές σου αγαπητέ τηλεθεατή..Δεν το πιστεύω! Έχω στα χέρια μου αποκλειστικά και μόνο για εσάς, τις επιστολές του Μεσσία μας, του Κύριου Ιησού Χριστού. Μ’ένα τηλεφώνημα θα έχεις και ΕΣΥ τα λόγια του θεανθρώπου στην βιβλιοθήκη σου…”) . Η μήπως να θυμηθούμε πως εν καιρώ πανδημίας και της έξαρσης του κορονοϊού ο ίδιος άνθρωπος που ηγείται κόμματος στη Βουλή πουλούσε… Αλοιφή που “σκοτώνει” τον COVID19 ; ( “Με ένα τηλέφωνο σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή μπορεί να γίνει δική σου η κρέμα που σκοτώνει τους ιούς, όλους τους ιούς και τον κορονοϊό…” Αν θέλετε μπορώ να συνεχίσω και να θυμηθώ την “sold out” κεραλοιφή που …γιατρεύει την φαλάκρα!… Δεν θα μπω στην διαδικασία να κάνω παραπάνω διαφήμιση, βίντεο υπάρχουν άφθονα στο διαδίκτυο ως έγκυρες πηγές των όσων αναγράφονται παραπάνω, δείτε τα και μόνοι σας. Άφθονοι δυστυχώς είναι και αυτοί που εξακολουθούν να θεωρούν πως οι εκλογές είναι μια φάρσα δίνοντάς του ποσοστό 4.5% και βάζοντάς τον στην Βουλή. Δημοκρατία θα μου πείτε, δικαίωμά μου να ψηφίσω ό,τι θέλω. Φυσικά. Αλλα να μην διαμαρτύρεσαι μετά..

Πρόσφατο “χτύπημα” του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, το… άδειο τζαμί με την γνωστή κασέτα να ψάλει ανήμερα του Ραμαζανιού, της πιο ιερής μέρας των Μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο. Ο ίδιος, πιστεύει πως γίνεται “χαμός” εκεί μέσα και εκεί έξω-λέγοντας ανυπόστατα πράγματα σε ένα κοινό.. που “ψοφάει για κεραλοιφές κλπ”. Η αλήθεια δεν είναι αυτή. Η αλήθεια είναι πως εδώ και χρόνια, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη κασέτα που καλεί τον κόσμο σε προσευχή και ακούγεται περιοδικά απο τα τζαμιά της χώρας (στην Θράκη κατα κύριο λόγο γιατί αλλού νόμιμα τζαμιά δεν έχουμε.. στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα). Ο κόσμος δεν έχει σπεύσει στα τζαμιά των μεγαλουπόλεων της Β.Ελλάδος σε αντίθεση με ότι δηλώνει ο Κ.Βελόπουλος ο οποίος στο παραλήρημα του τηλε-πλασιέ που κρύβει μέσα του (όχι και πολύ καλά) μιλάει.. για “Διωγμούς Χριστιανών”.

“Ήμαρτον Κύριε…”

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

Σταμάτης Βαρδαρός: “ Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να αφήνει συστηματικά εκτός σχεδίου την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας”

Σταμάτης Βαρδαρός: “ Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ για την δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων!

Aίτημα της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής για την σύγκληση…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός: 358 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Τα 194 στην Αττική -Αναλυτικά που βρέθηκαν τα κρούσματα

Το Lockdown 2 πιο κοντά κάθε μέρα λόγω της ανεπάρκειας της…
Read more