Ο Αλέκος Μάρκελλος της ΕΡΤ καταγγέλλει τον Τάκη Χατζή για “απόπειρα βιασμού εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου!”

Διαβάστε την ανάρτηση του Aνταποκριτή της ΕΡΤ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ που καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, «απόπειρα βιασμού» σε βάρος μιας δημοσιογράφου από πασίγνωστο συνάδελφό της.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αλέκος Μάρκελλος καταγγέλει τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή για «απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας δημοσιογράφου και μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο». Τα στοιχεία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, θα αποσταλούν στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διερευνά ανάλογες καταγγελίες.

Ο καταγγέλων δημοσίευσε την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου μία ανάρτηση στο facebook, στην οποία σημειώνει τα εξής:

«”Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο  χέρι, με έσπρωξε  και μου  επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και  αυτός αυτό που “παίρνουν  και  οι  άλλοι”.  Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο.  Ευκολά τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη  που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει”. Η ανατριχιαστική περιγραφή της επίθεσης στο ανύποπτο θύμα από τον γνωστό στο πανελλήνιο τηλεπαρουσιαστή Τάκη Χατζή μιλάει μόνη της. Η καταγγελία μου στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και από τη στιγμή που την παρέλαβα και επιβεβαίωσα τα στοιχεία του αποστολέα έχω υποχρέωση δημοσιοποίησης. Φυσικά, ως οφείλω, θα αποστείλω την καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διερευνά τις -ευτυχώς, πολλαπλασιαζόμενες – ανάλογες καταγγελίες μετά την αρχή που έκανε – προς τιμήν της – η κα Σοφία Μπεκατώρου. Η σιωπή είναι συνενοχή».

Διαβάστε την ανάρτηση ΕΔΩ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ