Connect with us

Παρατηρητής

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις, ο φόβος για τον Ανδρουλάκη, ο Αλέξης και τα βεγγαλικά

Δημοσιεύτηκε

στις

Χριστός Ανέστη αδέρφια μου. Χρόνια πολλά. Υγεία να έχουμε όλοι. Ας πάρουμε βαθιά ανάσα και ας κολυμπήσουμε στις εκλογές. Επειδή από αύριο θα ακούσουμε πολλά ας βάλουμε κάποια πράγματα στη σειρά! 

Καϊλή, Σπυράκη, Γεωργούλης, Κύρτσος όλοι στην ευρωβουλή και όλοι ελέγχονται. Τυχαίο; Δεν νομίζω Τάκη! Σε λίγο αντί να λέμε το «ήμουν κι εγώ στο κότερο»  θα λέμε «ήμουν κι εγώ στο ευρωκοινοβούλιο». Τους στείλαμε για καλό και μας έκαναν ρεζίλι. Να ήταν ένας να πω εντάξει αλλά είναι τόσοι πια! Θα μου πεις αν είναι αθώοι ; Ναι υπάρχει και το τεκμήριο αλλά μέχρι να βγει η απόφαση η λάσπη μένει. Αν μείνει η λάσπη πάει κόλλησε παιδιά. Να σας θυμίσω  την  υπόθεση Μπίκα; Η κυρία Μπίκα πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια να βρει το δίκιο της και καλά κάνει αλλά η λάσπη έμεινε και η θεία μου στην πέρα ραχούλα θυμάται για δυο βιαστές σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Δεν βγήκε κανείς στα κανάλια να πει την απόφαση του δικαστηρίου.  

Η Καϊλή αδέρφια βγήκε έξω για να κάνει Πάσχα, να φτιάξει μαγειρίτσα γενικά βγήκε. Γιατί να μη βγει, όλοι βγήκαν. Τι όφελος έχει να ελέγχεσαι για μαύρα χρήματα που δήθεν δεν είδες στο σπίτι σου και να είσαι με βραχιολάκι στο σπίτι; Αδέρφια μου εγώ ένα συμπέρασμα βγάζω και στο εξωτερικό και εδώ η δικαιοσύνη κάπου χάνει. Χάνει δυστυχώς και έτσι θα δούμε και χειρότερα και θα πέφτουμε από τα σύννεφα κάθε τόσο.  

Όταν Καλείς ένα άτομο για να σου κάνει μια δήλωση τηλεφωνική θα πρέπει να του πεις είμαι ο παρατηρητής και σας καλώ από το τάδε μέσο και καφέ εκπομπή. Στη συνέχεια πρέπει να του πια θέλεις να σε ηχογραφήσω; Αν σου πει ναι προχωράμε. Όχι σαν την συνάδελφο από τον ΑΝΤ1 που κάλεσε την Πηγή Δεβετζή να της πάρει δήλωση και της είπε απλά είμαι η τάδε, δεν είπε ότι είναι στον ΑΝΤ1 και έφυγε από τον άλφα για να καταλάβει και η πηγή. Γενικά δεν συστήθηκε και της πήρε παράνομα την δήλωση. Έτσι δεν κάνουμε δουλειά αδέρφια λίγος σεβασμός και λίγη ντροπή και όχι κουτοπονηριές!  

Κάθε Πάσχα και χειρότερα. Δεν θα αναφερθώ στην ακρίβεια αλλά στους τραυματισμούς από τα βεγγαλικά! Είναι καιρός να τηρούν τα έθιμα με τα βεγγαλικά ενήλικοι άνθρωποι που ξέρουν να τα χειρίζονται και όχι ανήλικοι και μάλιστα κάτω από 15 ετών. Κάθε χρόνο θρηνούμε θύματα, τραυματίες, δεν βαρεθήκατε πια; Μη βγάλετε συμπέρασμα ότι δεν θέλω τα έθιμα, αντίθετα τα έθιμα τα αγαπώ χωρίς παράδοση και έθιμα δεν είμαστε τίποτα αλλά θέλει προσοχή πια! 

Ελλάδα σου λέει χώρα της Ευρώπης και της ασφαλείας! Είδα την Ευρώπη στο ευρωκοινοβούλιο με τα σκάνδαλα αλλά βλέπω και καθημερινά τις ληστείες και ειδικά από ανηλίκους σε ανήλικους! Αυτή το φορά τραυμάτισαν σοβαρά ανήλικο για λίγα χρήματα. Γονείς δεν έχουν; Αστυνομία δεν υπάρχει στην Ακρόπολη; Στο κέντρο του κόσμου δεν έχουμε αστυνομία; Θα τρελαθώ παιδιά. Πριν χρόνια θυμάμαι το παιδί με την κοπέλα του που είχαν έρθει διακοπές και στην προσπάθεια του να φύγει από τους ληστές έπεσε και σκοτώθηκε ακόμα κλαίει αυτή η μάνα. ΤΣΙΠΑ δεν έχετε; Ελλάδα χώρα πρότυπο!!! 

Μάχη σου λέει γίνεται στα πρωινά μαγκαζίνο από τις πέντε το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι για το ποιος θα έχει τον καλύτερο δικηγόρο του Γεωργούλη ή της καταγγέλλουσας και να οι τσακωμοί, μιλήσατε εκεί, όχι δεν μίλησα, μας σας άκουσα, εντάξει θα μιλήσω και σε εσάς . Μα τι γίνεται πια ο χαμός σας λέω. 

Βρήκανε λέει παιδιά ένα πλοίο με πολλά κιλά κοκαΐνη στην Βενετία ελληνικών συμφερόντων. Εντάξει ως εδώ. Η εταιρεία η ελληνική έβγαλε ανακοίνωση και είπε ότι σύμφωνα με τις αρχές δεν ευθύνεται η εταιρεία και το πλήρωμα. Τι δεν καταλαβαίνετε αδέρφια μου; Είναι σαν την Καϊλή που δεν είδε τους σάκους με τα χρήματα μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν με τον σύντροφο της. Απλά τα πράγματα για τους μεγάλους.   

Διαφήμιση

Εκεί στο Μαξίμου πρέπει να έχουν κρυφή δημοσκόπηση που δείχνει το ΠΑΣΟΚ στο 30%. Αλήθεια σας λέω. Δεν εξηγείται η τόση λάσπη που πετάνε στον Ανδρουλάκη. Παλιά για όλα έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα για όλα το ΠΑΣΟΚ. Αχ αδέρφια της Νέας Δημοκρατίας ηρεμήστε, μη φοβάστε τον Νίκο. Ο κόσμος θα αποφασίσει ό,τι θέλει.  Αδέρφια μου γαλάζια για να διαγραφείς από ευρωβουλευτής θέλει διαδικασία, το λέω αυτό για τα σημερινά δημοσιεύματα ότι ο Νίκος δεν παραιτήθηκε και κορόιδεψε τον λαό! Αν είναι δυνατόν, είπαμε η λάσπη κολλάει, κάπου σώνει που λένε και στο χωριό μου! 

Ο δικός σας παρατηρητής είναι εδώ, αργώ αλλά εμφανίζομαι. Πάντα δίπλα σας! Χριστός Ανέστη.