3 χρόνια Μητσοτάκη – 3 χρόνια δύσκολα για τον λαό

Σε ένα άκρως προεκλογικό κλίμα η ΝΔ κλείνει σήμερα 3 χρόνια στην κυβέρνηση.Ίσως τα τρία πιο δύσκολα χρόνια για τον ελληνικό λαό μετά την λαίλαπα της οικονομικής κρίσης.Κρίση στα Ελληνοτουρκικά, επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας υπό τον φόβο του πολιτικού κόστους, πλήρης αδυναμία διαχείρισης της ακραίας πληθωριστικής κρίσης με αποτέλεσμα ένα ισχυρό κύμα ακρίβειας που διαλύει την κοινωνία.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά…

Ας δούμε ακόμα μερικά κατορθώματα της σημερινής κυβέρνησης.

Σκοιλ Ελικικού 

Μία υπόθεση που άφησε το λιγότερη έκθετη την κυβέρνηση.Προγράμματα επιμόρφωσης συγκεκριμένων ΚΕΚ αποτελούμενα απο άθλια ελληνικά και ασυνάρτητες φράσεις.Ένα πάρτι προγραμμάτων την ώρα που έπρεπε να δωθούν ψρήματα υποστήριξης σε επιστήμονες.

Λίστα Πέτσα

20.000.000 ευρώ εν καιρώ πανδημίας δόθηκαν σε φιλοκυβερνητικά μέσα για την προώθηση την καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”.Να σημειωθεί ότι λιγότερο απο το 1% των χρημάτων δόθηκαν σε αντιπολιτευόμενα μέσα.

108η θέση στην ελευθερία του Τύπου

Πτώση 38 θέσεων και ιστορικό χαμηλό για την Ελλάδα σε ό,τι αφορά την ελευθερία του Τύπου, σύμφωνα με τον δείκτη των Δημοσιογράφων χωρίς Σύνορα.Η θέση αυτή φέρνει τη χώρα μας τελευταία στην ΕΕ πίσω από χώρες όπως η Ουγγαρία του Όρμπαν και η Βουλγαρία , αλλά και αρκετές χώρες της Αφρικής, όπως το Μπουρουντί, η Μποτσουάνα και η Γκαμπόν.Στην πρόσφατη παρουσία του στο Ευρωκοινοβούλιο ο Κ.Μητσοτάκης επικρίθηκε έντονα απο τον Ολλανδό Ευρωβουλευτή Μαλίκ Αζμανί.

Εγκλωβισμός χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό

Ο ορισμός του ”επιτελικού κράτους της ΝΔ”.Εγκλωβισμός 1.200 οχημάτων στην Αττική οδό εν μέσω της κακοκαιρίας “Ελπίδα”

Ρήτρα Αναπροσαρμογής

Ένας παράλογος μηχανισμός υπολογισμού στους λογαριασμούς ρεύματος που έφτασε νοικοκυριά και επιχειρήσεις στα όρια τους.

Η αξιοποίηση στελεχών πέρα της δεξιάς απο το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη,οι απρέπειες στην Βουλή απέναντι στην εκλιπούσα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και άλλα πόσα ακόμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ