Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντρέας Σπυρόπουλος: “Επειτα από μια δεκαετία αλλεπάλληλων κρίσεων, οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν έπιασαν τόπο”

Published

on

“Ηρθε η ώρα πιστεύω να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος για το πως θα υπάρξει πραγματική μεταρρύθμιση του κράτους και των δημόσιων οικονομικών”, τονίζει, μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Αντρέας Σπυρόπουλος.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Επειτα από μια δεκαετία αλλεπάλληλων κρίσεων, οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν έπιασαν τόπο. Τα οικονομικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι οι πολίτες συνεχίζουν να βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Σύμφωνα με την Eurostat, η χώρα μας είναι προτελευταία ως προς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε όρους αγοραστικής δύναμης.

Και σήμερα οι ίδιοι πολίτες καλούνται να πληρώσουν τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία και της ενεργειακής – επισιτιστικής κρίσης.
Ηρθε, πιστεύω, η ώρα να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος για το πώς θα υπάρξει πραγματική μεταρρύθμιση του κράτους και των δημόσιων οικονομικών. Με σεβασμό στα ευάλωτα νοικοκυριά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και με προτάσεις που θα συμβάλλουν στην πραγματική ενίσχυση των εισοδημάτων.
Προτάσεις για τη δημιουργία νέων, καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, με δουλειές που θα κρατήσουν τα παιδιά μας στην Ελλάδα και με αξιοπρεπείς συντάξεις.”

 

Δείτε την ανάρτηση: