ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

“46 xρόνια ΠΑΣΟΚ” – Τα στατιστικά της πολύ πετυχημένης καμπάνιας του ΚΙΝΑΛ! Μεγάλη η απήχηση σε νεότερες ηλικίες!

Η 3η Σεπτεμβρίου του 2020 ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, σε ιδιαίτερες συνθήκες σε μια ιδιαίτερη εποχή!

Κι όμως το Κίνημα Αλλαγής, “έτρεξε” μια άκρως πετυχημένη καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης – website – youtube , φέρνοντας στο προσκήνιο ακόμα μια φορά τις αξίες και τις αρχές που διέπουν το Κίνημα Αλλαγής ως τον αυθεντικό συνεχιστή της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, του ΠΑΣΟΚ.

Το πολιτικό – ενημερωτικό περιοδικό θα έρχεται στα mail σας κάθε μήνα μετά την συνδρομή σας ΕΔΩ: –> https://thesocialist.gr/subscription-plan

ΜΗΝ χάσετε το πρώτο μας τεύχος!

 

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τα νούμερα και τα στατιστικά στους παρακάτω πίνακες, ούτε λίγο – ούτε πολύ, 1 εκατ. άνθρωποι έμαθαν, είδαν, διέδωσαν και σχολίασαν στην καμπάνια “46 χρόνια ΠΑΣΟΚ -Για εμάς αξία έχεις πάντα Ε.Σ.Υ”.

Τα σχόλια μάλιστα, σχετικά με την παρουσίαση του Νέου Ε.Σ.Υ όπως αναλύθηκε από την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ήταν άκρως θετικά, δηλώνοντας την ανάγκη για νέο εκσυγχρονισμό του Εθνικού Συστήματος Υγείας – που τόσο πολύ πολεμήθηκε από ΝΔ και απαξιώθηκε επι ΣΥΡΙΖΑ- και το άκρως ενθαρρυντικό στοιχείο είναι η συμμετοχή και η απήχηση στην ηλικιακή ομάδα 35-44 ετών!

Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ, ισχυρό! Σε ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής! Η ανάγκη για πρόοδο με σοσιαλδημοκρατικό (γνήσιο) πρόσημο είναι μεγάλη!

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ “46 Χρόνια ΠΑ.ΣΟ.Κ- Για εμάς αξία έχεις πάντα Ε.Σ.Υ”