Α.Λοβέρδος για υπόθεση Μανιαδάκη: “Η κατάχρηση εξουσίας απείλησε την ίδια τη Δημοκρατία.”

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Μανιαδάκη: 

 

Η υπόθεση Μανιαδάκη αρχειοθετήθηκε αμετακλήτως. Επειδή δεν προέκυψαν στοιχεία, το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών και μετά το συμβούλιο Εφετών Αθηνών αποφάσισαν ομόφωνα την αρχειοθέτησή της, με βούλευμα που στη συνέχεια κατέστη αμετάκλητο. Δηλαδή, οριστικό τέλος στην υπόθεση που διήλθε όλα τα στάδια της Δικαιοσύνης. ΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

Μέσω αυτού του ανθρώπου, τον οποίο ούτε καν κατ’ όψιν εγνώριζα, οι κουκολοφόροι ψευδομάρτυρες προσπάθησαν να με καταστήσουν θύμα μιας αποκρουστικής για κάθε δημοκρατικό πολίτη σκευωρίας και έτσι να εξοντωθώ  πολιτικά και  ηθικά. Θυμίζω οτι σε ό,τι με αφορά, το λεγόμενο «ξέπλυμα» έχει αρχειοθετηθεί από το 2019 και ό,τι εκκρεμούσε συνδεόταν αποκλειστικά με την περίπτωση Μανιαδάκη, που πλέον αρχειοθετήθηκε αμετακλήτως. Η σκευωρία ως γνωστόν είχε στόχο την εξόντωση δέκα πολιτικών προσώπων και μέσω εκείνων και των κομμάτων τους. Η βδελυρή  αυτή πλεκτάνη αποσκοπούσε σε οικονομικό κέρδος για τους ψευδομάρτυρες και στην πολιτική εξυπηρέτηση του τότε κυβερνώντος κόμματος.

Η κατάχρηση εξουσίας απείλησε την ίδια τη Δημοκρατία.

Όμως, τα ψέμματα, οι συκοφαντίες, οι παράνομες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις των σκευωρών συνεχώς αποκαλύπτονται, καταρρέουν και κονιορτοπιούνται κάτω από τον μεγεθυντικό φακό της Δικαιοσύνης.

 

Τώρα πια το φως πέφτει άπλετο στα σκοτεινά χαλκεία της σκευωρίας και φανερώνει πλήρως και το μέγεθος των ανυπόστατων ψευτοκατηγοριών και το παράνομο-παρακρατικό σχέδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ