Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφιέρωμα: Η “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” μιλά για την επόμενη μέρα – Τι σηματοδοτεί η πολύ πιθανή εκλογή Αγγελούδη την ερχόμενη Κυριακή;

Published

on

Επιμέλεια αφιερώματος- σχόλιο: Γαβρής Άγγελος

Η Θεσσαλονίκη αλλάζει σελίδα. Έτσι φαίνεται. Το αξίζει η κοινωνία. Το οφείλει στην ιστορία της και στο μέλλον μιας πόλης που θέλει να βγει μπροστά στις εξελίξεις, διεκδικώντας την θέση της στην σύγχρονη εποχή. Στην προσπάθεια αυτή, η “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” του Στέλιου Αγγελούδη, έδειξε σε όλους, κάνοντας και λογοπαίγνιο με το όνομα της παράταξης, πως οι ομάδες, όταν μείνουν ενωμένες και προσηλωμένες σε έναν στόχο, πάντα στο τέλος θα κερδίζουν τους αγώνες απέναντι σε κάθε “σύστημα”.

Στο ερώτημα: “Γιατί να ψηφίσω Στέλιο Αγγελούδη, τι αλλάζει για τη Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα;” απαντάνε πρόσωπα της “Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη” λίγο πριν την νέα μεγάλη μάχη, τον “Τελικό” που θα κρίνει αν η Θεσσαλονίκη μείνει “στάσιμη” ή αν η Θεσσαλονίκη θα προχωρήσει μπροστά με σχέδιο και όραμα για την επόμενη ημέρα:

Χρήστος Αβδελλάς – Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος

Την αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο διοίκησης της πόλης: σκληρή δουλειά αντί δημοσίων σχέσεων, έργα ουσίας αντί επικοινωνιακών σόου, διαφάνεια και δημοκρατική λειτουργία του Δήμου αντί αποφάσεων μιας μικρής ομάδας ανθρώπων. Η Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής το Στέλιο Αγγελούδη θα ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη μια βιώσιμη, ανθρώπινη, και σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη.

Βασίλης Διαμαντάκης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Επανεκκίνηση σε όλα με πολλή δουλειά, υπευθυνότητα , διαφάνεια και πρόγραμμα. Για εμάς η Θεσσαλονίκη πρέπει να παίξει έναν άλλο ρόλο. Γιατί δυνατή Θεσσαλονίκη σημάνει δυνατή Μακεδονία, δυνατή Βόρεια Ελλάδα και δυνατή περιφέρεια. Και όλα αυτά τα έργα είναι προτεραιότητα της δικής μας Παράταξης. Γιατί εμείς θέλουμε τη Θεσσαλονίκη πραγματική πρωτεύουσα, οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων, όχι “τιμάριο” ούτε “λάφυρο” μιας εκλεγμένης διοίκησης..

Νικολέττα Καλίτσου – Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος

Μια υπεύθυνη και σοβαρή στάση απέναντι στα προβλήματα της πόλης, χωρίς μεθοδεύσεις και “εξωτερικές” παρεμβάσεις.  Να μπεί φρένο στην απαξίωση της βιωσιμότητας του κέντρου της Θεσσαλονίκης που γίνεται όλο και εντονότερη τα τελευταία χρόνια. Αυτό με ώθησε να δηλώσω υποψηφιότητα. Η “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” θέλει να προσφέρει λύσεις και προτάσεις για το μέλλον όλων των κατοίκων, των επισκεπτών, των εργαζομένων, των τουριστών και των παιδιών μας. 

Μιχάλης Μήττας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

“Η Θεσσαλονίκη δίνει τέλος στη μιζέρια των τελευταίων ετών. Ο Αγγελουδης και η Ομάδα του έρχονται για να εγγυηθούν ότι η πόλη θα επιστρέψει στους κατοίκους, με άμεση βελτίωση της καθημερινότητας στις γειτονιές, ουσιαστική εκπροσώπηση, ειδικά της νέας γενιας, και αισιοδοξία για μια πόλη που μπορεί και θα γίνει διεθνές κέντρο.”

Σαράντης Μονοπόρτης -Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

“Η νίκη του Στέλιου Αγγελούδη με την” Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” σηματοδοτεί μια ριζική αλλαγή στην πόλη,μια αρχή για οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική αναδιάρθρωση της ζωής των δημοτών…που τόσα υπέστησαν από την κάκιστη και εξαρτώμενη διοίκηση της θητείας Ζέρβα.”

Σπύρος Τζελέπης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Την Κυριακή 15 Οκτώβρη, ψηφίζουμε όλοι τον Στέλιο Αγγελούδη και την ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ. 

Η εκλογή μας θα σηματοδοτήσει την άμεση στροφή και εμπιστοσύνη της πόλης σε ανθρώπους που μπορούν να φέρουν λύσεις προβλήματα της καθημερινότητάς και να δημιουργήσουν  το όραμα της επόμενης 5ετιας με πολύ δουλειά και αφοσίωση.

Ρικάρντο Χέιρ – Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος

Η πόλη την Κυριακή έδειξε ότι θέλει να γυρίσει σελίδα. Η εκλογή Αγγελουδη μπορεί να εγγυηθεί εκτός των άλλων , αδιάκοπη δουλειά και καθημερινή παρουσία εκεί που χτυπάει η καρδιά της Θεσσαλονίκης, στις γειτονιές της πόλης μας και δίπλα στον κάθε πολίτη.