Ανδρέας Λοβέρδος: “Αισθάνομαι δικαιωμένος ήδη – Υιοθετήθηκαν όλα μου τα συνθήματα”

Βέβαιος και με πρωτιά για τον ίδιο στο δεύτερο γύρο των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε η συμμετοχή θα είναι μεγαλύτερη από τους 212 χιλιάδες και συμπλήρωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος γιατί στην προεκλογική μάχη υιοθετήθηκαν όλα του τα συνθήματα.

«Είμαι πολύ έμπειρος για να μην είμαι έτοιμος αν δεν κερδίσω. Η νίκη είναι ο βασικός μου στόχος. Την Κυριακή θα είμαστε νικητές και θα μπούμε στο δεύτερο γύρο με πρωτιά. Δεύτερος γύρος φαίνεται πως θα υπάρχει γιατί είμαστε 6 υποψήφιοι. Σε κάθε ενδεχόμενο, θα είμαι υπάκουος σε αυτά που θα πει η δημοκρατική πλειοψηφία», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος στην τηλεόραση του Mega με αφορμή τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη προέδρου.

Σχετικά με τη συμμετοχή του κόσμου, ο ίδιος σημείωσε ότι «Αν κρίνω από όσα μου λένε στο δρόμο οι πολίτες, θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή.

Η διαρρύθμιση που έχουμε κάνει έχει εφορευτικές επιτροπές και οι προσερχόμενοι θα έχουν μάσκες, αντισηπτικά, δε θα μπαίνουν όλοι μαζί μέσα. Αναμένουμε συμμετοχή πάνω από 212.000 που είχαμε το 2017».

Αναφερόμενος στους υπόλοιπους υποψήφιους, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «Ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, οι πέντε ανταλλάξαμε και τα επιχειρήματά μας σε ένα ευπρεπέστατο διάλογο τη Δευτέρα. Είμαστε ένα σοβαρό κόμμα. Το ποιος θα υπερισχύσει θα κριθεί την Κυριακή. Αν θέλετε μία πρόβλεψη, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα το κρίνει η Αττική και η Κεντρική Μακεδονία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ