Ανδρέας Λοβέρδος: «Θεωρώ βέβαιη την δημοσκοπική ανάταση μόλις οι πολίτες με τιμήσουν με την ψήφο τους»

«Το κόμμα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής στην προστασία του πολίτη. Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα. Αλλαγή είναι η αλήθεια» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος σε πολιτική του ομιλία στη Λαμία.

«Το κόμμα μας χρειάζεται αλλαγές πολιτικής και έχω πρόσφατο παράδειγμα. Μία απ’ αυτές τις αλλαγές πολιτικής αφορά την προστασία του πολίτη. Το λέω στην πολιτική μου διακήρυξη, το λέω στις ομιλίες μου, τώρα, όμως, είναι το κεντρικό μου θέμα. Όταν ο λαός σου ζητάει προστασία, και σε ποιους απευθύνεται για να τη ζητήσει παρά στην κυβέρνηση και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ζητάει προστασία κατά κυριολεξία, όχι στα λόγια. Όχι μετά από έγκλημα να βγαίνουνε στις τηλεοράσεις και να κλαίμε. Κροκοδείλια είναι τα δάκρυα αν δεν εννοούμε αυτά που λέμε» υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο ίδιος κάλεσε «όλους τους πολίτες που δεν εγκατέλειψαν την παράταξη αλλά και εκείνους που είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και έφυγαν να γυρίσουν και να ανασυντάξουν το κόμμα και να το φέρουν στο προσκήνιο ως τον προοδευτικό πρωταγωνιστή που αναζητά η χώρα».

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε «θεωρώ βέβαιη την δημοσκοπική ανάταση μόλις οι πολίτες με τιμήσουν με την ψήφο τους» και προσέθεσε «συνεχίζω με σεμνότητα και ενότητα, η μάχη θα δοθεί μέχρι την τελευταία στιγμή».

Θερμό, τέλος, ήταν το χειροκρότημα στον υποψήφιο πρόεδρος όταν μίλησε για το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό κληρονόμο της Δημοκρατικής Παράταξης από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον Ανδρέα Παπανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ