Φ.Γεννηματά: “Αποσυμφόρηση ΤΩΡΑ στα ΜΜΜ – Ενίσχυση του Ε.Σ.Υ”

Το μήνυμα της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά ήταν σαφές, σε δήλωσή της “on camera” μίλησε για την αναγκαιότητα της ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της άμεσης αποσυμφόρησης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ως “υγειονομική βόμβα”:

“Η κατάσταση με τον κορονοϊό γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Οι πολίτες βιώνουν ανασφάλεια και η αβεβαιότητα έχει φτάσει στο κόκκινο. Η κυβέρνηση έχει τις ευθύνες της, γιατί έχασε τον έλεγχο στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Το ίδιο και ο πρωθυπουργός, ο οποίος οφείλει άμεσα να στηρίξει το ΕΣΥ και να αποσυμφορήσει τα Μέσα Μεταφοράς και τα σχολεία. Δ

εν είναι, άλλωστε, δική μας διαπίστωση, αλλά των ειδικών. Δεν έλαβαν μέτρα πιο νωρίς, δεν προσέλαβαν μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτές για τις ΜΕΘ, δεν στήριξαν τους υγειονομικούς και το ΕΣΥ. Ας το κάνουν τώρα.

“Τώρα, πριν να είναι αργά”, όπως δήλωσε και η Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας ότι “δεν έχουν νόημα συγκρίσεις με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που την άνοιξη ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ