Ατάκα-Φωτιά Ανδρουλάκη με το βλέμμα στραμμένο σε Τσίπρα-Μητσοτάκη: “Ποια η διαφορά του Πάνου Καμμένου με τον Κυριάκο Βελόπουλο άλλωστε; .. Μια κεραλοιφή δρόμος είναι”

Στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεν άφησε κανέναν που να μην δεχτεί τα βέλη του εκφέροντας έναν λόγο-επιτομή της πολιτικής αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . 

Ακολουθούν σημεία της ομιλίας του:

“Πρόθεσή μου είναι να ενώσω τις κατακερματισμένες δυνάμεις, ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός αξιόπιστος πόλος εξουσίας απέναντι στη ΝΔ, που δε θα θυμίζει βέβαια σε τίποτα την καταστροφική περίοδο διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου” τόνισε. 

“Θέσαμε πρώτοι στον δημόσιο διάλογο το ζήτημα μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για τη στέγαση των νέων. Και της πρόσβασης σε αξιοπρεπή κατοικία, μέσω της δημιουργίας ενός δημόσιου αποθέματος κατοικιών προς ενοικίαση με κοινωνικά κριτήρια.”

“Έμαθε η ΝΔ το μάθημα αυτής της κρίσης; Όχι όπως φαίνεται. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οργάνωσε ένα πάρτι 43 δισεκ. ευρώ τη διετία 2020-21, χωρίς μέτρο & κριτήρια, και σήμερα δεν έχει περιθώριο να βοηθήσει την κοινωνία.”

“Ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντάει τι θα πληρώσουν οι μεγάλοι παραγωγοί ενέργειας καθώς ως τώρα το κόστος επιβαρύνονται οι πολίτες αλλά και το κράτος. Επιλέξαμε την καθαρή λύση του πλαφόν στην λιανική ώστε να επιμεριστεί δίκαια η επιβάρυνση σε όλους”

“Σε κάθε εκδοχή του το δίλημμα που θέτει ο κ. Μητσοτάκης είναι σαφές: «ΝΔ ή χάος». Όμως όσοι είχαν την ατυχία να γνωρίσουν την ετοιμότητα του επιτελικού κράτους γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει δίλλημα, γιατί ΝΔ & χάος είναι το ίδιο πράγμα.”

Η ατάκα-φωτιά για Βελόπουλο-Καμμένο με το βλέμμα στραμμένο σε Τσίπρα-Μητσοτάκη

Έντονα συζητάται σε πηγαδάκια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ το “plan b” αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συνεργαζέται με κανέναν εκ των 2 πολιτικών αρχηγών. Στο “τραπέζι” του Μαξίμου φέρεται να έχει “πέσει” ακόμα και η πρόταση για συγκυβέρνηση – εαν καταστεί δυνατόν αυτό – μεταξύ ΝΔ-Ελληνικής Λύσης.

“Ποια η διαφορά του Πάνου Καμμένου με τον Κυριάκο Βελόπουλο άλλωστε; .. Μια κεραλοιφή δρόμος είναι” τόνισε σκορπώντας γέλια στο κατάμεστο στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ