Χαρά Κεφαλίδου: «Ο Προϋπολογισμός του 2022 αποπνέει μία αναιτιολόγητη αισιοδοξία για λίγους»

Η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, για την «Κύρωση του Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022», αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει περιβάλλον σταθερότητας και προοπτικής.

Η βουλευτής τόνισε όμως ότι στην προσπάθειά της αυτή, έκανε άλματα λογικής θεωρώντας δεδομένο ότι το 2022 είναι έτος επιστροφής σε μια επίπλαστη «κανονικότητα», στηριζόμενη σε μια αισιοδοξία που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αφορά λίγους.

Η βουλευτής παρομοίασε τον προϋπολογισμό με βιαστική νοικοκυρά, που περιμένει επισκέψεις και κρύβει στα ντουλάπια πρόχειρα ότι περισσεύει και τρέμει το φυλλοκάρδι της μην τυχόν και ανοίξει καμιά παραγεμισμένη ντουλάπα και ξεχυθεί η ακαταστασία και ντροπιαστεί.

Η βουλευτής ξεκαθάρισε την θέση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ως αντιπολιτευτική δύναμη ευθύνης και λογικής με συγκεκριμένες προτάσεις που πάνε τη χώρα μπροστά και καλυτερεύουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Τέλος η Χαρά Κεφαλίδου επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εγκαλεί την κυβέρνηση, όχι για αυτά που δεν μπορούσε και δεν έκανε, αλλά για όλα αυτά που μπορούσαν να έχουν γίνει, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής τα έχει προτείνει από καιρό και η κυβέρνηση δεν τόλμησε να υλοποιήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ