ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“COVIDIOTS” και στην Θεσσαλονίκη – Πορεία κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία και κατά του εμβολιασμού!

Στην Θεσσαλονίκη – πόλη που είναι “στα κόκκινα” σε ό,τι αφορά τα κρούσματα του κορωνοϊού, περίπου  800 άτομα συμμετείχαν στην πορεία κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία.

Είναι γεγονός πως ζούμε την εποχή μεγάλων αλλαγών στην καθημερινότητά μας και μεγάλης ανασφάλειας αφού όπως φαίνεται η κυβέρνηση “φάσκει και αντιφάσκει” και με τις παλινωδίες της που έχουν επισημανθεί από την αντιπολίτευση, προκύπτει το έντονο φαινόμενο – και θλιβερό επίσης- των “συνωμοσιολόγων” της σύγχρονης εποχής – αρνητών της πανδημίας.

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 1ο ΤΕΥΧΟΣ -ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ξεκίνησε από τον χώρο της συγκέντρωση στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Νωρίτερα οι διαμαρτυρόμενοι διέσχισαν την Τσιμισκή, η οποία επίσης παρέμεινε κλειστή δημιουργώντας κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα…

Σε εξέλιξη είναι η διαμαρτυρία κατά του εμβολιασμού και της χρήσης μάσκας στη Θεσσαλονίκη, μετά από πανελλαδικό διαδικτυακό κάλεσμα.
Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στη Νέα Παραλία, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες  του Ράδιο Θεσσαλονίκη στη διαμαρτυρία συμμετέχουν περισσότερα από 800 άτομα, μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά.
Υπάρχει η πιθανότητα να ακολουθήσει και πορεία.

 

ΠΗΓΗ: “RTHESS.GR”