Δ.Οικονόμου: Είναι η ώρα οι Αθηναίοι, οι Έλληνες πολίτες να δούμε τους εκπροσώπους μας να ασχολούνται με τις δικές μας ανάγκες

Την προηγούμενη εβδομάδα, εμείς από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πήραμε, κυριολεκτικά, τους δρόμους της Αθήνας. Βρεθήκαμε στην Λαμπρινή, την Κυψέλη και τα Εξάρχεια με τους κατοίκους, αλλά και τους παραγωγούς/πωλητές των λαϊκών αγορών, για τι άλλο; Για την ακρίβεια! Το μεγαλύτερο λαϊκό πρόβλημα μιας και ούτε ο λογαριασμός βγαίνει, ούτε φως φαίνεται στο βάθος, έστω, του τούνελ.

Σε ένα φαίνεται ότι συμφωνήσαμε οι περισσότεροι: για να καταφέρουμε να ισοσκελίσουμε ξανά τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς χρειαζόμαστε κυβέρνηση που καταλαβαίνει την πιεστική πραγματικότητα που ζούμε, ασχολείται με την αντιμετώπισή της και όχι με την «επικοινωνιακή» της διαχείριση. Είναι η ώρα οι Αθηναίοι, οι Έλληνες πολίτες να δούμε τους εκπροσώπους μας να ασχολούνται με τις δικές μας ανάγκες και όχι με τις δικές τους. Με την βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας και όχι με την δική τους προίκα σε ψήφους.

Η θετική ανταπόκριση στις θέσεις αυτές μας έχει ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και να πυκνώσουμε αυτές μας τις συναντήσεις. Οι επισκέψεις μας στις γειτονιές της Αθήνας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Προσωπικά, σκοπεύω να σας ενημερώνω διαρκώς για αυτή την αμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες και για τις λύσεις που βρίσκουμε εδώ μαζί πέρα και πάνω από τα αδιέξοδα που βιώνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ