Δεν αποδέχεται την κληρονομιά του πατέρα του ο Φρέντυ Τράγκας

Η ανακοίνωση την Τρίτη του Φ.Τράγκα , ότι δεν αποδέχεται την κληρονομιά του πατέρα του,Γιώργου και ότι τίθεται στη διάθεση των αρχών για την διερεύνηση του Πόθεν Εσχες της τεράστιας περιουσίας, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε αρκετούς.

Ο γιός του εκλιπόντος δημοσιογράφου, είχε τραβήξει από καιρό διαφορετικούς δρόμους και εξ αυτού του λόγου είχε έρθει σε σύγκρουση με τον αδελφό του Γιάννη, που είχε συνάψει συμμαχία με τη χήρα του δημοσιογράφου και εκδότη, Μαρία Καρά.

Η απόφαση για την αποποίηση της κληρονομιάς, έγινε γνωστή μέσω του δικηγόρου του Θέμη Σοφού, στην οποία έκανε γνωστό ότι ο εντολέας του “δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ).”

ΠΗΓΗ thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ