Διαχρονική στήριξη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στους ανάπηρους πολίτες

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον υπεύθυνο ΚΤΕ Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιώργο Μουλκιώτη και την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο και υπεύθυνη ΚΤΕ Δικαιοσύνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, συναντήθηκε στη Βουλή με εκπροσώπους του Πανελλαδικού Συλλόγου Ανάπηρων Πολιτών.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση για την εν γένει κατάσταση των ανάπηρων πολιτών και τα άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι του Πανελλαδικού Συλλόγου Ανάπηρων Πολιτών επεσήμαναν τα μείζονα ζητήματα των αναπηρικών επιδομάτων και την ανάγκη επέκτασης του εξωϊδρυματικού επιδόματος, της κάλυψης από τον ΕΟΠΥΥ των θεραπειών τους καθώς και του κόστους των τεχνητών μελών.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εξέφρασαν την διαχρονική στήριξη της παράταξης στα δίκαια αιτήματα των ανάπηρων πολιτών, ενημέρωσαν για την έως τώρα κοινοβουλευτική προβολή των προβλημάτων που τους ταλανίζουν, ενώ δεσμεύτηκαν για νέες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάδειξη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ