“Δυνατή” η υποψηφιότητα Συμεωνίδη για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ

Ολο και πιο “δυναμικές” οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ που συμπορεύονται με την παράταξη της Σοφίας Σακοράφα.

Την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ με το συνδυασμό της Σοφίας Σακοράφα ανακοίνωσε ο Γιώργος Συμεωνίδης.

Ο Ξανθιώτης παράγοντας του ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων ενώ μετέχει στις εκλογές εκπροσωπώντας το σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΕΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Σε ανάρτησή του αναφέρει:

“Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό ΑΚΑΣ με υποψήφια πρόεδρο την κ. Σοφία Σακοράφα στις αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ. Μέσα από τον σωματειακό αθλητισμό, βιώνω το επιτυχημένο έργο της απερχόμενης διοίκησης των κ.κ. Σεβαστή και Παναγόπουλου στον χώρο του στίβου τα τελευταία χρόνια. Οι αντίξοες συνθήκες, ο αήθης πόλεμος, τα ψευτοδιλήμματα και οι διαρκείς μεταλλάξεις της στάσης της πολιτικής απέναντι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδια σε αυτήν την πορεία. Οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε τα υγιή κύτταρα του αθλητισμού, τους Αθλητές, τους Προπονητές, τα Σωματεία σ’ όλη την Ελλάδα και ν’ αποδείξουμε πως δεν είμαστε καταδικασμένοι να οδηγηθούμε στην παρακμή και τον στραγγαλισμό. Η ΑΚΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ,ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ Σ’ΟΛΟΥΣ! “

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Συμεωνίδη αποκτά διπλή σημασία καθώς είναι η τρίτη υποψηφιότητα προερχόμενη από την ευαίσθητη περιοχή της Θράκης στις επικείμενες εκλογές και δεδομένου ότι το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο, δηλαδή θα μπορεί κάποιος να ψηφίσει από όλες τις παρατάξεις, δίνεται η χρυσή ευκαιρία στα θρακιώτικα σωματεία να ψηφίσουν όλους τους Θρακιώτες υποψηφίους και να δοθεί ισχυρή φωνή στην ακριτική περιοχή μέσα στο νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ