Connect with us

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

E.Λιακούλη: Το ΠΑΣΟΚ είναι η φωνή του λαού μας

Δημοσιεύτηκε

στις

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, για να συμμετάσχει ως κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Στην τοποθέτησή της, η Λαρισαία Βουλευτής καυτηρίασε τις δυσμενείς πτυχές της διακυβέρνησης των «γαλάζιων αρίστων, που έχουν φέρει τους πολίτες σε οριακό αδιέξοδο επιβίωσης, εξανεμίζοντας τα εισοδήματα των πολλών, οδηγώντας την κοινωνική πλειοψηφία σε φτωχοποίηση και διογκώνοντας ραγδαία τις ανισότητες».

Η Ε. Λιακούλη ανέδειξε διεξοδικά τις στοχευμένες θέσεις, προτάσεις και λύσεις που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Όσον αφορά ειδικά την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο, η Λαρισαία Βουλευτής, αφού ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν, σημείωσε ότι ο Νομός έχει «σημαντικές παραγωγικές δυνατότητες» και επεσήμανε την ανάγκη «σύγχρονων, καινοτόμων, αναπτυξιακών ρεαλιστικών κινήτρων, που θα βοηθήσουν τον ακριτικό Τόπο, όπου χτυπά πολύ δυνατά η καρδιά της Ελλάδας, να κινηθεί σε αναπτυξιακή πορεία προς όφελος της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τους πολίτες της περιοχής για το θέμα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, μετά την αιφνίδια αλλαγή σχεδίων αξιοποίησής του από τον κ Μητσοτάκη και τα ερωτήματα που έχουν προκύψει τόσο για τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή, αλλά κυρίως για την επόμενη ημέρα του λιμανιού, καθώς οι πεποίθηση όλων των τοπικών φορέων και παραγόντων είναι πως αξιοποίηση του λιμανιού μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, όπου παραπέμφθηκε το θέμα, δεν πρόκειται ποτέ να επισυμβεί, εξαιτίας ακριβώς του ρόλου του ταμείου και του απόλυτου ελέγχου του, από το υπερταμείο.

Ολοκλήρωσε την παρέμβασή της αναφερόμενη στη νέα δυναμική πνοή του κόμματος,  υπογραμμίζοντας ότι «στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με το νέο Πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη, και τη νωπή δυνατή εντολή των 270.000 πολιτών, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη αυτό-οργανώνεται, χτίζει ξανά λιθαράκι – λιθαράκι τη σχέση εμπιστοσύνης με τους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες. Με τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ ξανά ψηλά, με τις νέες Νομαρχιακές Επιτροπές, με την αναδιοργάνωση των Τομέων πολιτικής που είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την ενεργό και πολύπλευρη δράση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, στην οποία έχω την τιμή να είμαι Γραμματέας. Με την επεξεργασία ενός νέου προγραμματικού σχεδίου δημοκρατικής ανατροπής, με τεκμηριωμένες στοχευμένες προτάσεις εναλλακτικής διακυβέρνησης, που φέρνουν την κοινωνία στο προσκήνιο, νοιάζονται για τη νέα γενιά και τον Άνθρωπο, και καθιστούν ξανά τη Σοσιαλδημοκρατία πρωταγωνιστή στο πολιτικό τοπίο της Χώρας. Δύναμή μας είναι η Φωνή μας , η Φωνή του Λαού μας, που χειμάζεται από τις πολιτικές της ΝΔ, δεν τα βγάζει πέρα και ξανά βλέπει την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη ως τη μόνη διέξοδο για προκοπή και ευημερία. Είναι χρέος μας να στηρίξουμε το Λαό μας »

Διαφήμιση