Ε.Στεφοπούλου – “Ο Κ.Θεοδωρικάκος είπε ψέματα στη Βουλή!”

Mε ανάρτησή της, η Έφη Στεφοπούλου, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης του Κινήματος Αλλαγής, τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Υπουργού, κ.Θεοδωρικάκου μετά από ομιλία της Βουλευτού του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελίας Λιακούλη:

“Ο κ. Θεοδωρικάκος σηκώθηκε προ ολίγου στο βήμα της Βουλής και διάβασε μια ανακοίνωση που είχε βγάλει το Κίνημα Αλλαγής τον Σεπτέμβριο σχετικά με τον τρόπο επιλογής διοικήσεων στους φορείς του Δημοσίου.

Στην ανακοίνωση αυτή το κίνημα αλλαγής κατηγορούσε την κυβέρνηση γιατί δεν προέβλεπε και την μοριοδότηση των αποφοίτων της σχολής δημόσιας διοίκησης κατά την επιλογή των διοικήσεων των νοσοκομείων κλπ.

Ψευδόμενος (ελπίζω από επιπολαιότητα κι όχι επίτηδες) ο κ. Θεοδωρικάκος ισχυρίστηκε από το βήμα της Βουλής ότι η ανακοίνωση αυτή αφορούσε τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, και με την γνωστή αλαζονεία που τελευταία έχουν τα στελέχη της κυβέρνησης, ειρωνεύτηκε την εισηγήτρια του ΚΙΝΑΛ την κ. Λιακούλη λέγοντας «μα καλά δεν ξέρετε ότι οι απόφοιτοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι» και λοιπές ανακρίβειες.

Πάλι καλά που η Λιακούλη είναι ευγενική. Γιατί είναι ένα πράγμα να παραπλανείς την εθνική αντιπροσωπεία παρουσιάζοντας λάθος στοιχεία κι είναι ακόμα βαρύτερο να ειρωνεύεσαι βουλευτές, και μάλιστα δύο φορές, από το βήμα της βουλής, βασιζόμενος σε ψέματα.

Προσωπικά η ειρωνεία με ενοχλεί πολύ έτσι κι αλλιώς. Με ενοχλεί περισσότερο όταν εκφράζεται από το βήμα της βουλής κι όταν χρησιμοποιεί ψέματα για να εκφραστεί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα που είπε και για τις ειρωνείες από την γυναίκα συνάδελφό του στην οποία τα απηύθυνε.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ