“Έκλεισε στόματα” η Μπατζελή: “Δεν παζαρεύω την πολιτική μου πορεία στο ΠΑΣΟΚ από το οποίο ΠΟΤΕ δεν έφυγα και θα συνεχίσω το ίδιο με το Κίνημα Αλλαγής.”

Mε μια “καυστική” ανακοίνωση, η Κατερίνα Μπατζελή καταφέρθηκε εναντίον δημοσιευμάτων και “διαρροών” που την εμφάνισε να “συζητά” με άλλα κόμματα… 

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της Κατερίνας Μπατζελή: 

Οι προβοκάτσιες και οι αθλιότητες έχουν και κάποιοι όρια .

Γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι !
Κατερίνα Μπατζελή
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!
Δεν πολιορκώ και δεν πολιορκούμαι από κανένα κόμμα».
Δεν παζαρεύω την πολιτική μου πορεία στο ΠΑΣΟΚ από το οποίο ΠΟΤΕ δεν έφυγα και θα συνεχίσω το ίδιο με το Κίνημα Αλλαγής.
Αναφορικά με όσους κάνουν σενάρια πολιτικής επιβίωσης, κομμάτων, κυβερνήσεων, δυνητικών συνεργασιών, ιστορικής ανάδρομης της διαχείρισης της μνημονιακής περιόδου, ας κρατούν μικρό καλάθι. Γιατί ή δεν ξέρουν ΟΛΗ την ιστορία ή σκόπιμα την υποκρύπτουν ! Δυστυχώς η περίοδος εκείνη είχε μόνο…Δράκους! Ξέρουμε και εμείς ,που δεν έχουμε μιλήσει.. ακόμη.
Οι προκλήσεις των καιρών μας είναι συνταρακτικές. Είναι οι προκλήσεις της «νέας γενιάς». Εκεί θα κριθούν όλοι. Εκεί θα μετρηθούμε και θα αναμετρηθούμε…
Κατερίνα Μπατζελή.”

Η Κατερίνα Μπατζελή έχει διατελέσει: 

Αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών “ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ” ΙΣΤΑΜΕ (1996-2004).

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ). Οικονομική Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Θεμάτων (1996-2004).

Γενική Γραμματέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Υπουργείου Γεωργίας (1994-1996).

Σύμβουλος Συνεταιριστικών και Αγροτικών Οργανώσεων Ελλάδας. Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Ελαιολάδου των Ευρωπαϊκών Αγροτικών Οργανώσεων της COPA-COGECA και μέλος Συμβουλευτικών Επιτροπών Διαρθρωτικής Πολιτικής, Ελαιολάδου, Οπωροκηπευτικών.

Μέλος του Τομέα Οργανωτικού και ισότητας ευκαιριών του ΠΑΣΟΚ (1996-2004).

Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Συνεταιριστικού του ΠΑΣΟΚ (1994-1996).

Μέλος του Γραφείου της Επιτρόπου, κυρίας Βάσως Παπανδρέου (1989-1993).

Συνεργάτης της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (1983-1998).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ