Επικοινωνία Παπανδρέου – Ανδρουλάκη: “Η επόμενη ημέρα θα βρει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πιο δυνατό και κυρίως, ενωμένο.”

Απροσδόκητο τηλεφώνημα από τον πρώην πρωθυπουργό και υποψήφιο του για τις εσωκομματικές εκλογές, Γιώργο Παπανδρέου, δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Ανδρουλάκης, που είχε τελειώσει την προεκλογική του ομιλία στον Πύργο Ηλείας.

Ο τελευταίος μόλις είχε επιστρέψει στο γραφείο του μετά την κεντρική του ομιλία στο Θησείο και τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί για το θετικό αποτέλεσμα των πολύμηνων προσπαθειών του ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Στρασβούργο για να ονομαστεί κεντρική αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως αίθουσα “Ανδρέας Παπανδρέου”

Ο Γ. Παπανδρέου τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της οικογένειας για τον αγώνα του να τιμηθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στη συνέχεια συζήτησε μαζί του για τις εσωκομματικές εκλογές.

Στην μεταξύ τους συζήτηση ως επίλογος προέκυψε πως  με την συμμετοχή και συνεισφορά όλων των υποψηφίων, η παράταξη  έχει τραβήξει την προσοχή της κοινωνίας και  πως όποιος και να εκλεγεί πρόεδρος, την επόμενη μέρα θα βρεί το ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πιο δυνατό και ενωμένο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ