Εύα Καϊλή για Εσωκομματικές ΚΙΝΑΛ: «Το πατριωτικό πρόσημο είναι καθοριστικό, όχι μόνο για το μέλλον της παράταξης αλλά και της χώρας»

Γιατί στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο η δημοφιλής Ελληνίδα Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Σχεδόν από την πρώτη στιγμή στήριξα τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ήταν πολιτικό το κριτήριο», δήλωσε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή, ενώ είπε «ναι» στα debate . «Το πατριωτικό πρόσημο είναι καθοριστικό, όχι μόνο για το μέλλον της παράταξης αλλά και της χώρας», είναι η άποψη της κυρίας Καϊλή, για ένα θέμα, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο στη μάχη της 5ης Δεκεμβρίου

Ερωτηθείσα αν θα παραμείνει στο κόμμα στην περίπτωση που χάσει ο κ. Λοβέρδος, η κ. Καϊλή απάντησε ότι «έχουμε δεσμευτεί, ότι όλοι είμαστε εδώ για να αθροίσουμε το κόμμα. Το ποιος θα κερδίσει ή θα χάσει δεν άλλαξε ποτέ το δικό μας ρόλο και πλαίσιο».

Η κ. Καϊλή εξέφρασε την επιθυμία της να γίνουν debate και να συμμετέχει, όπως είπε, και ο κ. Ανδρουλάκης- που είχε αντιρρήσεις για τους δημοσιογράφους- και ο Γιώργος Παπανδρέου. «Να αφήσουμε προσχήματα και προτάσεις και όπου υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου την επιδιώκουμε για να υπάρχουν και καθαρές θέσεις».

Για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι δόθηκαν μάχες στο ΚΙΝΑΛ για να ενωθεί η παράταξη και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ. «Σε αυτή την κοινωνία όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε. Και στο ΣΥΡΙΖΑ τους βρίσκεις και στη ΝΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ