Εξόρμηση ΠΑΣΟΚ στην επικράτεια για την ακρίβεια: Στα Τρίκαλα ο Δημήτρης Μάντζος

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής περιόδευσε από το πρωί στην αγορά των Τρικάλων (λαϊκή και καταστήματα ),  συνομίλησε με τους πολίτες και διένειμε φυλλάδιο με τις θέσεις του κόμματος για το τεράστιο πρόβλημα της ακρίβειας που πλήττει καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Στις 12:30, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaidees.gr, ο νέος Εκπρόσωπος Τύπου συναντήθηκε με φορείς του Νομού και ΜΜΕ στο φουαγιέ του Ξενοδοχείου «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ». Το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της κοινωνίας για να αναδείξει το κύμα ακρίβειας που γονατίζει τους πολίτες συμβάλλοντας με τις προτάσεις του στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τον κ.Μάντζο προσφώνησε η γραμματέας κ. Λόρεν Κασοπούλου, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Γιαγιάκος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μπλουγούρας, ο πρόεδρος των επαγγελματιών της εστίασης κ.Παπαευθυμίου, ο πρόεδρος των επαγγελματιών καφεστίασης και μέλος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ.Ηλιάδης καθώς και παλιά και νέα στελέχη του κόμματος .

 

8 θέσεις και προτάσεις από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για μείωση ΦΠΑ  στο 6%, ΜΕΊΩΣΗ 2% ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΕΙΣΦΟΡΏΝ, μείωση του ειδικού φόρου, νέο ΕΚΑΣ για χαμηλοσυνταξιούχους, αύξηση του κατώτατου μισθού και ρύθμιση 120 δόσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ