Connect with us

ADVERTORIAL

Φάγαμε το καλύτερο brunch στην Θεσσαλονίκη στο Aνφάν Γκατέ

Published

on

Τα τελευταία χρόνια η κουλτούρα του brunch έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας με όλο και περισσότερα brunchάδικα να ανοίγουν γύρω μας. Κάτι ανάμεσα σε πρωινό και μεσημεριανό, ιδανική επιλογή για τους αναποφάσιστους ή εκείνους που ξυπνούν αργά και θέλουν να συμπυκνώσουν τα δύο πρώτα γεύματα της ημέρας σε ένα, το brunch αποτελεί, πλέον, την αγαπημένη λύση όλων.

Ένα εστιατόριο δεν χαρακτηρίζεται ποτέ μόνο από το φαγητό, την ποιότητα, τις τιμές και το σέρβις, καθώς τις περισσότερες φορές χρειάζεται ικανότητα, σωστό marketing αλλά και μια εξαιρετική επένδυση στο χώρο προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες του.

Λεπτομέρειες με λίγα λόγια, οι οποίες όμως έχουν την μαγική ιδιότητα να γιγαντώνουν ένα project και να του δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Το Ανφαν Γκατέ στο Τελλόγλειο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ενα κτήριο που σε προδιαθέτει για κάτι εξαιρετικό, είναι το σημείο αναφοράς ΚΑΙ στα brunch του Σαββατοκύριακου.

Δια χειρός Νίκου Νυφούδη, ενός ενεργού πολίτη της Θεσσαλονίκης, όπως άλλωστε και ο ίδιος δηλώνει, το σίγουρο είναι πως θα ταξιδέψουν οι αισθήσεις σου και για λίγο, θα χάσεις την επαφή με τον χρόνο, έτσι ακριβώς όπως θα πρεπε να συμβαίνει σε κάθε σου επιλογή για “απόδραση” από την καθημερινότητα.

Με εξαιρετικό φαγητό που ποντάρει σε γεύσεις από την Ελλάδα και με “αέρα” Ευρωπαϊκό, το Ανφάν Γκατέ, είναι μοναδικό.

Όσον αφορά το brunch μπορείτε να δοκιμάσετε από στραπατσάδα και χανιώτικο μπουρέκι, μέχρι κρουασάν και ελληνικό πρωινό με μέλι Χαλκιδικής και μαρμελάδα εποχής.

Advertisement

Ένα πλούσιο μενού, γεμάτο ποικιλία και νοστιμιά που δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ποιο σου αρέσει περισσότερο, ωστόσο ο χαρακτήρας του κάθε πιάτου σε συνδυασμό με τον πολυτελή χώρο, σου δημιουργεί ένα αίσθημα χαλάρωσης, που ξεφεύγει από τα όρια του απλού πρωινού φαγητού μιας Κυριακής στην Ελλάδα.

Δείτε τις εικόνες

Μάθετε περισσότερα Ε Δ Ω

Advertisement