ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ.Γεννηματά: “Η Κυβέρνηση οδηγεί την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση στον αφανισμό.”

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά είχε σήμερα συνάντηση με το Προεδρείο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Παρόντες στη συνάντηση, που έγινε στη Βουλή, ήταν ο Πρόεδρος του ΒΕΑ, Παύλος Ραβάνης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Κώστας Δαμίγος και o Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Χρήστος Λούσης. Από το Κίνημα Αλλαγής συμμετείχαν στη συνάντηση ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Υπεύθυνος Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής ομάδας, Μιχάλης Κατρίνης και ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πόντας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ! KANE “ΚΛΙΚ” Ε Δ Ω ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” – ΕΡΧΕΤΑΙ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ! 

Μετά τη συνάντηση η Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση οδηγεί την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση στον αφανισμό.

Στηρίζει μόνο τους μεγάλους και ισχυρούς. Απέκλεισε την μεγάλη πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις ενισχύσεις του ΤΕΠΙΧ II και του Ταμείου Εγγυοδοσίας. Μέσα στην κρίση της πανδημίας τους άφησε χωρίς ουσιαστική στήριξη. Και τώρα ο νόμος που κατέθεσε δεν προσφέρει πραγματικά δεύτερη ευκαιρία στους επαγγελματίες, δεν προστατεύει την Α’ κατοικία τους, και αντίθετα μετατρέπει τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές των σπιτιών τους».

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: "Κάλπικη" η μείωση της ανεργίας κε Βρούτση!

Worth reading...